reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

O tym nie wspominałam ale też mnie od kilku tygodni boli w dole kręgosłupa. Przeważnie jak chodzę lub stoję długo w miejscu. Wiecie może co to może być? Oczywiście nie wiaze tego z ewentualną ciaza bo to chyba nie ma nic wspólnego.
Ja miałam takie bóle podbrzusza jakby rozciąganie macicy, ciągnięcie w pachwinach w zeszłym miesiącu. Zmieniły mi się też brodawki. Współżyliśmy w cały okres okołoowulacyjny i w owulację - potwierdzone temp. i śluzem. Niestety ostatecznie mimo, iż miesiączka spóźniała się tydzień testy były negatywne. Dostałam progesteron i miesiączka przyszła, bardzo bolesna, obfita i ze śluzem. Lekarz powiedział, że moje objawy to mogła być ciąża, ale poroniłam, albo miałam duże wahania hormonalne.

Zrób betę z krwi :) Tyle dni po miesiączce już wyjdzie wiarygodna. Testy mogą być negatywne zwłaszcza jak tak jak np. ja dużo piję i często chodzę do toalety przez co mam rozwodniony mocz i mniejsze stężenie hormonu :)

Powodzenia!

reklama
Ja miałam takie bóle podbrzusza jakby rozciąganie macicy, ciągnięcie w pachwinach w zeszłym miesiącu. Zmieniły mi się też brodawki. Współżyliśmy w cały okres okołoowulacyjny i w owulację - potwierdzone temp. i śluzem. Niestety ostatecznie mimo, iż miesiączka spóźniała się tydzień testy były negatywne. Dostałam progesteron i miesiączka przyszła, bardzo bolesna, obfita i ze śluzem. Lekarz powiedział, że moje objawy to mogła być ciąża, ale poroniłam, albo miałam duże wahania hormonalne.

Zrób betę z krwi :) Tyle dni po miesiączce już wyjdzie wiarygodna. Testy mogą być negatywne zwłaszcza jak tak jak np. ja dużo piję i często chodzę do toalety przez co mam rozwodniony mocz i mniejsze stężenie hormonu :)

Powodzenia!
Mieszkam w DE i nie mam możliwości zrobienia bety prywatnie bo tu na wszystko chcą skierowanie. To się zgadza chodzę często siku i pije ponad 2 litry wody w ciągu dnia. Ale wczoraj starałam się nie pić dużo wieczorem i ostatni raz w toalecie byłam siku Po 24.00

A tak na marginesie to ja pytałam o ból w dole kręgosłupa bo brzuch mnie nie boli. A wychodziły ci testy z krwi pozytywne?

Niestety dostałam dzisiaj miesiączki. Od maja bądź czerwca zaczynam z costagnusem i wiesiolkiem może się coś ruszy tylko muszę zapytać o zdanie Endo i gin co o tym myślę i czy mogę to brać

Nie dziękuję by nie zapeszac. Chociaż wątpię w to że kiedy kolwiek mi się uda zajść w ciążę i urodzić chociaż jednego szkraba.

Niestety dostałam dzisiaj miesiączki. Od maja bądź czerwca zaczynam z costagnusem i wiesiolkiem może się coś ruszy tylko muszę zapytać o zdanie Endo i gin co o tym myślę i czy mogę to brać
Tak mi przykro[emoji26] trzymalam za ciebie bardzo mocno kciuki[emoji106] wszystko wskazywalo na to ze ci sie uda[emoji177] ale nie poddawaj sie obie jeszcze bedziemy sie cieszyc z naszych fasolek[emoji8]

Tak mi przykro[emoji26] trzymalam za ciebie bardzo mocno kciuki[emoji106] wszystko wskazywalo na to ze ci sie uda[emoji177] ale nie poddawaj sie obie jeszcze bedziemy sie cieszyc z naszych fasolek[emoji8]
Dziękuję kochana ale ja już nie mam siły. Nawet nie załamalam się bo brakuje mi sił dlaczego nie wychodzi.

reklama
Do góry