reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

O tym nie wspominałam ale też mnie od kilku tygodni boli w dole kręgosłupa. Przeważnie jak chodzę lub stoję długo w miejscu. Wiecie może co to może być? Oczywiście nie wiaze tego z ewentualną ciaza bo to chyba nie ma nic wspólnego.
Ja miałam takie bóle podbrzusza jakby rozciąganie macicy, ciągnięcie w pachwinach w zeszłym miesiącu. Zmieniły mi się też brodawki. Współżyliśmy w cały okres okołoowulacyjny i w owulację - potwierdzone temp. i śluzem. Niestety ostatecznie mimo, iż miesiączka spóźniała się tydzień testy były negatywne. Dostałam progesteron i miesiączka przyszła, bardzo bolesna, obfita i ze śluzem. Lekarz powiedział, że moje objawy to mogła być ciąża, ale poroniłam, albo miałam duże wahania hormonalne.

Zrób betę z krwi :) Tyle dni po miesiączce już wyjdzie wiarygodna. Testy mogą być negatywne zwłaszcza jak tak jak np. ja dużo piję i często chodzę do toalety przez co mam rozwodniony mocz i mniejsze stężenie hormonu :)

Powodzenia!

reklama
Ja miałam takie bóle podbrzusza jakby rozciąganie macicy, ciągnięcie w pachwinach w zeszłym miesiącu. Zmieniły mi się też brodawki. Współżyliśmy w cały okres okołoowulacyjny i w owulację - potwierdzone temp. i śluzem. Niestety ostatecznie mimo, iż miesiączka spóźniała się tydzień testy były negatywne. Dostałam progesteron i miesiączka przyszła, bardzo bolesna, obfita i ze śluzem. Lekarz powiedział, że moje objawy to mogła być ciąża, ale poroniłam, albo miałam duże wahania hormonalne.

Zrób betę z krwi :) Tyle dni po miesiączce już wyjdzie wiarygodna. Testy mogą być negatywne zwłaszcza jak tak jak np. ja dużo piję i często chodzę do toalety przez co mam rozwodniony mocz i mniejsze stężenie hormonu :)

Powodzenia!
Mieszkam w DE i nie mam możliwości zrobienia bety prywatnie bo tu na wszystko chcą skierowanie. To się zgadza chodzę często siku i pije ponad 2 litry wody w ciągu dnia. Ale wczoraj starałam się nie pić dużo wieczorem i ostatni raz w toalecie byłam siku Po 24.00

A tak na marginesie to ja pytałam o ból w dole kręgosłupa bo brzuch mnie nie boli. A wychodziły ci testy z krwi pozytywne?

Niestety dostałam dzisiaj miesiączki. Od maja bądź czerwca zaczynam z costagnusem i wiesiolkiem może się coś ruszy tylko muszę zapytać o zdanie Endo i gin co o tym myślę i czy mogę to brać

Nie dziękuję by nie zapeszac. Chociaż wątpię w to że kiedy kolwiek mi się uda zajść w ciążę i urodzić chociaż jednego szkraba.

Niestety dostałam dzisiaj miesiączki. Od maja bądź czerwca zaczynam z costagnusem i wiesiolkiem może się coś ruszy tylko muszę zapytać o zdanie Endo i gin co o tym myślę i czy mogę to brać
Tak mi przykro[emoji26] trzymalam za ciebie bardzo mocno kciuki[emoji106] wszystko wskazywalo na to ze ci sie uda[emoji177] ale nie poddawaj sie obie jeszcze bedziemy sie cieszyc z naszych fasolek[emoji8]

Tak mi przykro[emoji26] trzymalam za ciebie bardzo mocno kciuki[emoji106] wszystko wskazywalo na to ze ci sie uda[emoji177] ale nie poddawaj sie obie jeszcze bedziemy sie cieszyc z naszych fasolek[emoji8]
Dziękuję kochana ale ja już nie mam siły. Nawet nie załamalam się bo brakuje mi sił dlaczego nie wychodzi.

reklama
Do góry