reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo... :(

No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo... :(

A może będzie później ;)
Czasami los płata figle ..
Ja tez w cyklu w którym zaszłam - owu powinna być 19dc a niespodziewanie przyszła 16dc ;)

Jak nie teraz to następnym razem. Uda się !!!!!

Witajcie dziewczyny. :)
Staram się z mężem o dziecko od tego roku. Ten miesiąc, to miesiąc który sobie odpuściłam, to znaczy - nie dopatrywałam się żadnych objawów, bowiem miałam dużo spraw na głowie. Miesiączka spóźnia mi się 6 dni, podbrzusze boli, wczoraj doznałam lekkich kłuć w macicy późnym wieczorem. Owulacja była na pewno, byłam u ginekologa już po owulacji. :) dziewczyny chciałabym się tylko zapytać, czy któraś z was jak jeszcze nie widziała, że jest w ciąży to też bolało was tak podbrzusze z początku, mimo, że miesiączki nie było? Test wykonałam wczoraj, ale wyszedł negatywny. Miesiączka spóźniała mi się maksymalnie 2/3 dni, teraz już 6. Wyniki mam w normie... Pomożecie i odpowiecie? :) ❤️

Magdaa88 zrób bete .
Mine boli w dole kręgodłupa i podbrzusze za 10-11 dni mam mieć @ .Odpuściliśmy ten miesiąc ale przytulanki były więc kto wie ....

O tym nie wspominałam ale też mnie od kilku tygodni boli w dole kręgosłupa. Przeważnie jak chodzę lub stoję długo w miejscu. Wiecie może co to może być? Oczywiście nie wiaze tego z ewentualną ciaza bo to chyba nie ma nic wspólnego.

A może będzie później ;)
Czasami los płata figle ..
Ja tez w cyklu w którym zaszłam - owu powinna być 19dc a niespodziewanie przyszła 16dc ;)
Kurcze może masz rację... Dziś mam bardzo duże libido i bóle jajników i co mnie bardzo zdziwiło szyjka macicy podniosła się tak wysoko, że jej nie dosięgam! Pojawiło się też więcej śluzu. Może jeszcze nie wszystko stracone :)

reklama
IMG_20190426_144642.jpg

Dziewczyny co myślicie?

Załączniki

• IMG_20190426_154501.jpg
    IMG_20190426_154501.jpg
    990,6 KB · Wyświetleń: 81
Do góry