reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo... :(

No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo... :(

A może będzie później ;)
Czasami los płata figle ..
Ja tez w cyklu w którym zaszłam - owu powinna być 19dc a niespodziewanie przyszła 16dc ;)

Jak nie teraz to następnym razem. Uda się !!!!!

Witajcie dziewczyny. :)
Staram się z mężem o dziecko od tego roku. Ten miesiąc, to miesiąc który sobie odpuściłam, to znaczy - nie dopatrywałam się żadnych objawów, bowiem miałam dużo spraw na głowie. Miesiączka spóźnia mi się 6 dni, podbrzusze boli, wczoraj doznałam lekkich kłuć w macicy późnym wieczorem. Owulacja była na pewno, byłam u ginekologa już po owulacji. :) dziewczyny chciałabym się tylko zapytać, czy któraś z was jak jeszcze nie widziała, że jest w ciąży to też bolało was tak podbrzusze z początku, mimo, że miesiączki nie było? Test wykonałam wczoraj, ale wyszedł negatywny. Miesiączka spóźniała mi się maksymalnie 2/3 dni, teraz już 6. Wyniki mam w normie... Pomożecie i odpowiecie? :) ❤️

Magdaa88 zrób bete .
Mine boli w dole kręgodłupa i podbrzusze za 10-11 dni mam mieć @ .Odpuściliśmy ten miesiąc ale przytulanki były więc kto wie ....

O tym nie wspominałam ale też mnie od kilku tygodni boli w dole kręgosłupa. Przeważnie jak chodzę lub stoję długo w miejscu. Wiecie może co to może być? Oczywiście nie wiaze tego z ewentualną ciaza bo to chyba nie ma nic wspólnego.

A może będzie później ;)
Czasami los płata figle ..
Ja tez w cyklu w którym zaszłam - owu powinna być 19dc a niespodziewanie przyszła 16dc ;)
Kurcze może masz rację... Dziś mam bardzo duże libido i bóle jajników i co mnie bardzo zdziwiło szyjka macicy podniosła się tak wysoko, że jej nie dosięgam! Pojawiło się też więcej śluzu. Może jeszcze nie wszystko stracone :)

reklama
IMG_20190426_144642.jpg

Dziewczyny co myślicie?

Załączniki

• IMG_20190426_154501.jpg
    IMG_20190426_154501.jpg
    990,6 KB · Wyświetleń: 78
Do góry