reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

Kurcze sama już nie wiem co myśleć :( Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam :( Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.

Ja tak miałam po wczesnym poronieniu np
Bardzo obficie ze skrzepwmi i okropnym bólem przez pierwsze dwa dni

reklama
Dzisiejszy popołudniowy. Czułość testu 10.
4 dni do @
Ten test jakiś do dupy bo połowa się zrobiła różowa.
20190413_183511.jpeg
20190413_183645.jpeg
20190413_183727.jpeg

Test chyba jakiś trefny. Spróbuj zatestowac drugi albo zrobić test z krwi BETA HCG będzie pewniejsze. A testy sikance przeważnie powinno się robić w dniu spodziewane miesiączki lub po terminie. Przed mogę A nie musza pokazać ciąży.

Zrob sobie taki reset. Jakis wypad na weekend moze poprawi samopoczucie?
Akurat teraz przyjemny okres mnie czeka, bo zaraz święta i jadę do rodziny, a na majówkę na cały tydzień wypad w ciepłe kraje nad morze. Myślę, że dobrze mi to zrobi, masz rację :) Włosy mi wypadają, jestem osłabiona, choć i tak już lepiej się czuję, niż wcześniej. Dziś już nie mam krwawienia, tylko obfite brązowe plamienia. Dziwne. Ale grunt, że krwawienie się skończyło.

Nie nastawiam się, że w najbliższych miesiącach się uda, ale czuję lekkie podekscytowanie na zbliżające się próby :) Macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby ta pozytywna ekscytacja nie przerodziła się później w zaparcie i zniechęcenie jak nie będzie wychodziło? ❤️

Ja tak miałam po wczesnym poronieniu np
Bardzo obficie ze skrzepwmi i okropnym bólem przez pierwsze dwa dni
A ile trwało krwawienie? Czy pojawiał się taki jakby śluz różowy we krwawieniu? U mnie jednak tylko na wieczór i rano przystopowało i zrobiło się brązowe mocne plamienie. Od południa znów krwawienie i silna biegunka :( Niech to się już skończy :(

reklama
A ile trwało krwawienie? Czy pojawiał się taki jakby śluz różowy we krwawieniu? U mnie jednak tylko na wieczór i rano przystopowało i zrobiło się brązowe mocne plamienie. Od południa znów krwawienie i silna biegunka :( Niech to się już skończy :(

Sprawdziłam w kalendarzyku - 7 dni i później plamienie ..
Na początku to mocno ciemne to wszytko leciało i takie gęste ciągnące się skrzepy (pewnie macica musi się dobrze oczyścić) , ale naturalnie się oczyściłam a to duży plus ..

Do góry