brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Dzień Dobry ..
Witam nowe mamy i gratuluje
Witam nowe mamy i gratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! U mnie po plamieniu zaczęło się poprawiać. Pani doktor powiedziała, że albo to było samoistne poronienie bo mam za mało progesteronu (zawsze miałam z tym problem) i zarodek się nie utrzymał albo akurat w tym miesiącu miałam ogromne wahania hormonalne w związku z PCOS, które wprowadzały mnie w błąd co do ciąży...Jak u Ciebie ?
Będzie dzidzi ?
3mam kciuki! Zdrowka! [emoji173]Hej! U mnie po plamieniu zaczęło się poprawiać. Pani doktor powiedziała, że albo to było samoistne poronienie bo mam za mało progesteronu (zawsze miałam z tym problem) i zarodek się nie utrzymał albo akurat w tym miesiącu miałam ogromne wahania hormonalne w związku z PCOS, które wprowadzały mnie w błąd co do ciąży...
Miesiączkę musiałam wywołać progesteronem. Dostałam dziś. Bolesna bardzo i bardzo obfita, musiałam zwolnić się z pracy
Teraz mam 3 krotnie zwiększoną dawkę metforminy i na stałe mam brać progesteron 18-27 dc żeby w razie co macica była przygotowana na przyjęcie zarodka
Założyłam kalendarzyk, zaczęłam dokładnie mierzyć temperaturę (o dziwo ciągle mam 37.3 mimo okresu), będę badała szyjkę i zwracała uwagę na śluz szyjkowy. Wszystko sobie zapisuję. Zastanawiam się też nad zakupem w tym miesiącu testów owulacyjnych No i zobaczymy! Będziemy próbować Grunt, że teraz mam już wsparcie lekarza i myślę, że ten progesteron też dużo pomoże.
No i dowiedziałam się, że mam tyłozgięcie macicy. Na szczęście kochamy się z partnerem w pozycji rekomendowanej przez ginekologów do zapłodnienia, bo tylko tak mi wygodnie
Czy tylko ja tam widzę cień cienia pod światło? Czy jednak coś tam jest...Zobacz załącznik 961682Zobacz załącznik 961683Zobacz załącznik 961684
Nic tu niemaCzy tylko ja tam widzę cień cienia pod światło? Czy jednak coś tam jest...Zobacz załącznik 961682Zobacz załącznik 961683Zobacz załącznik 961684