reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

Hej ja już po miesiączce ale brzuch nadal pobolewa mnie jak na miesiączkę , ten cykl sobie odpuścimy , muszę iść zrobić badania .
Moja sistra chyba jest w ciąży , głupio się śmiała jak ją o to zapytałam i zaprzeczała z takim samym głupim uśmieszkiem Już ja ją znam....

reklama
Moje ostatnie. Potem już nie robiłam
20190416_114216.jpeg

Ja oczekuję na miesiączke. Ma być w sobotę ale znając życie to mi się spóźnił od 4-7 dni... Ale taka cicha nadzieja że już wogule nie przyjdzie do mnie @

Jakaś dziwna ta @. Wczoraj właściwie jednorazowe plamienie a dzisiaj nic. Tylko ból typowy jak dla @.Pewnie się w końcu rozkręci.
Gdzieś czytałam że takie plamienia w okolicach @ mogą świadczyć o niewydolności ciałka żółtego albo o zbliżającej się menopauzie.

Dziś 29 dc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry