Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakaś dziwna ta @. Wczoraj właściwie jednorazowe plamienie a dzisiaj nic. Tylko ból typowy jak dla @.Pewnie się w końcu rozkręci.
Gdzieś czytałam że takie plamienia w okolicach @ mogą świadczyć o niewydolności ciałka żółtego albo o zbliżającej się menopauzie.
Dziś 29 dc
Przepraszam ja mam dzisiaj 28 dc i od kilku miesięcy mam między 29-37 miesiączki. A od grudnia tamtego roku miesiąc w miesiąc mi się spóźnia i nie znam przyczyny.
Ze względu na @/plamienie przełożyłam wizytę u gina na 29 kwietnia. Chce przy okazji wizyty zrobić cytologie, a to nie może nic plamic.Takie plamienia może mieć wiele przyczyn dlatego warto to konsultować z gin
To u mnie podobnie z tym śluzem ciągnącym się. Nigdy tak nie miałam. Teraz mam taki problem, że jak już to wszystko się skończyło i chcemy się pokochać, to mnie boli. Wczoraj za 2 podejściem było już lepiej i się udało, ale dalej czułam lekki dyskomfort. Jakbym miała tam w środku wszystko spuchnięte, a w trakcie współżycia mnie kłuło.Sprawdziłam w kalendarzyku - 7 dni i później plamienie ..
Na początku to mocno ciemne to wszytko leciało i takie gęste ciągnące się skrzepy (pewnie macica musi się dobrze oczyścić) , ale naturalnie się oczyściłam a to duży plus ..
Może był cykl bezowulacyjny? Czasem tak się zdarza i wtedy miesiączka jest skąpa i krótka.Jakaś dziwna ta @. Wczoraj właściwie jednorazowe plamienie a dzisiaj nic. Tylko ból typowy jak dla @.Pewnie się w końcu rozkręci.
Gdzieś czytałam że takie plamienia w okolicach @ mogą świadczyć o niewydolności ciałka żółtego albo o zbliżającej się menopauzie.
Dziś 29 dc