reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Ja też niestety nic nie widzę :( A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła :)

Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?

Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?

Możliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić :(

Ja też niestety nic nie widzę :( A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła :)

Ja zawsze miałam spadek dopiero drugiego lub nawet trzeciego dnia @ ,a obserwuje cykle dosyć długo :)

Im jestem starsza tym częściej mi się takie @ trafiają. Obfite, ze skrzepami i bardzo bolesne. Może to kwestia jakichś hormonów?

4 dni do @. Brzuch nadal boli okresowo.

Możliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić :(
Kurcze sama już nie wiem co myśleć :( Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam :( Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.

reklama
Kurcze sama już nie wiem co myśleć :( Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam :( Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.
Zrob sobie taki reset. Jakis wypad na weekend moze poprawi samopoczucie?

Do góry