reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Ja też niestety nic nie widzę :( A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła :)

Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?

Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?

Możliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić :(

Ja też niestety nic nie widzę :( A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła :)

Ja zawsze miałam spadek dopiero drugiego lub nawet trzeciego dnia @ ,a obserwuje cykle dosyć długo :)

Im jestem starsza tym częściej mi się takie @ trafiają. Obfite, ze skrzepami i bardzo bolesne. Może to kwestia jakichś hormonów?

4 dni do @. Brzuch nadal boli okresowo.

Możliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić :(
Kurcze sama już nie wiem co myśleć :( Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam :( Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.

reklama
Kurcze sama już nie wiem co myśleć :( Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam :( Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.
Zrob sobie taki reset. Jakis wypad na weekend moze poprawi samopoczucie?

Do góry