brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
A ile dni już jest na fazie podwyższonej (lutealnej) ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Aż tak dokładnie nie liczyłam. Tydzień na pewno.A ile dni już jest na fazie podwyższonej (lutealnej) ?
Aż tak dokładnie nie liczyłam. Tydzień na pewno.
Ja też niestety nic nie widzę A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiłaAha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?
Ja też niestety nic nie widzę A w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła
Im jestem starsza tym częściej mi się takie @ trafiają. Obfite, ze skrzepami i bardzo bolesne. Może to kwestia jakichś hormonów?Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?
Kurcze sama już nie wiem co myśleć Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.Możliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić
Zrob sobie taki reset. Jakis wypad na weekend moze poprawi samopoczucie?Kurcze sama już nie wiem co myśleć Dziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.