brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
A ile dni już jest na fazie podwyższonej (lutealnej) ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Aż tak dokładnie nie liczyłam. Tydzień na pewno.A ile dni już jest na fazie podwyższonej (lutealnej) ?
Aż tak dokładnie nie liczyłam. Tydzień na pewno.
Ja też niestety nic nie widzęAha i temperatura 37.8 kolejny dzień.
Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?
Ja też niestety nic nie widzęA w tym miesiącu temperatura około 38 stopni spadła mi dopiero 2 dnia miesiączki do 36.8 stopni. Czasami nasze organizmy wariują i nie wiadomo przez to co myśleć. Ja bym powtórzyła test za tydzień i na razie się nie martwiła
![]()
Im jestem starsza tym częściej mi się takie @ trafiają. Obfite, ze skrzepami i bardzo bolesne. Może to kwestia jakichś hormonów?Swoją drogą dziewczyny pocieszcie mnie proszę, że nie dzieje się nic złego - po tym wydłużonym cyklu i objawach ciąży bez pozytywnej betaHCG zaczęłam brać progesteron. Wczoraj po 6 dniach przyszła miesiączka. Bardzo bolesny 1 dzień, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Natomiast martwi mnie wygląd tej miesiączki - jest bardzo obfita i taka jakby ze śluzem rozciągliwym i skrzepami. Niektóre skrzepy były jakby jasnoróżowe nieprzezroczyste. Czy zdarzyło Wam się coś takiego?
Kurcze sama już nie wiem co myślećMożliwe, ze to była biochemiczna i macica musi się teraz oczyścić![]()
Zrob sobie taki reset. Jakis wypad na weekend moze poprawi samopoczucie?Kurcze sama już nie wiem co myślećDziś trzeciego dnia normalnie cieknie ze mnie krew ze skrzepami i takim jakby śluzem. Nigdy tak nie miałam
Może jak się skończy pójdę profilaktycznie do ginekologa porozmawiać jak to teraz będzie ze staraniem się.