reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
Wiem wiem kochana. Ale ileż można wszędzie słyszę że ktoś w ciąży albo że ktoś już urodził na mieście pełno wózków zwłaszcza wiosna i latem A u mnie wszystko stoi w miejscu. A robiłaś jakieś badania mąż się nadal?

Ale mnie te widoki tez juz od dawna irytuja ale nic na to nie poradze. Wyniki ok wszystko w normie u meza niby tez a dzieciaczka jak nie bylo tak nie ma wiec probujemy probujemy i wiemy ze sie wkoncu uda
Wiem wiem kochana. Ale ileż można wszędzie słyszę że ktoś w ciąży albo że ktoś już urodził na mieście pełno wózków zwłaszcza wiosna i latem A u mnie wszystko stoi w miejscu. A robiłaś jakieś badania mąż się nadal?

A ja od maja prawdopodobnie spróbuję z castagnusem. Może to mi jeszcze pomoże chociaż uregulować cykl i na śluz by był typowo płodny.

Mi lekarz daje teraz dwa cykle z clo jesli sie nie uda to przy trzecim zrobi mi histerioskopie a jesli wszystko bedzie ok to przy 4 cyklu powiedzial ze w moim wieku trzeba szybko dzialac i bede miec inseminacje zobaczymy ktory cykl okaze sie tym szczesliwym.

reklama
No ja za 2.5 miesiąca 25. Ale już bym chciała chociaż 1 dziecko. Wtedy to już będę szczęśliwa. Trzymam kciuki aby ci się udało. Szczerze mówiąc ja w siebie nie wierzę ale będę próbowała wszystkiego co popadnie. Jak się uda to będę skakać z radości.

Do góry