reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
Wiem wiem kochana. Ale ileż można wszędzie słyszę że ktoś w ciąży albo że ktoś już urodził na mieście pełno wózków zwłaszcza wiosna i latem A u mnie wszystko stoi w miejscu. A robiłaś jakieś badania mąż się nadal?

Ale mnie te widoki tez juz od dawna irytuja ale nic na to nie poradze. Wyniki ok wszystko w normie u meza niby tez a dzieciaczka jak nie bylo tak nie ma wiec probujemy probujemy i wiemy ze sie wkoncu uda
Wiem wiem kochana. Ale ileż można wszędzie słyszę że ktoś w ciąży albo że ktoś już urodził na mieście pełno wózków zwłaszcza wiosna i latem A u mnie wszystko stoi w miejscu. A robiłaś jakieś badania mąż się nadal?

A ja od maja prawdopodobnie spróbuję z castagnusem. Może to mi jeszcze pomoże chociaż uregulować cykl i na śluz by był typowo płodny.

Mi lekarz daje teraz dwa cykle z clo jesli sie nie uda to przy trzecim zrobi mi histerioskopie a jesli wszystko bedzie ok to przy 4 cyklu powiedzial ze w moim wieku trzeba szybko dzialac i bede miec inseminacje zobaczymy ktory cykl okaze sie tym szczesliwym.

reklama
No ja za 2.5 miesiąca 25. Ale już bym chciała chociaż 1 dziecko. Wtedy to już będę szczęśliwa. Trzymam kciuki aby ci się udało. Szczerze mówiąc ja w siebie nie wierzę ale będę próbowała wszystkiego co popadnie. Jak się uda to będę skakać z radości.

Do góry