reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

Trzeba probowac bo nigdy niewiesz dzieki czemu sie uda ja do tej pory trafialam na zlych lekarzy teraz mam specjalizujacego sie w nieplodnosci wiec on wie z doswiadczenia czym danej pacjentce pomoc. Ja rowniez trzymam za ciebie. Napewno bede tu pisac o moich postepach w dazeniu do szczescia[emoji4]
No ja za 2.5 miesiąca 25. Ale już bym chciała chociaż 1 dziecko. Wtedy to już będę szczęśliwa. Trzymam kciuki aby ci się udało. Szczerze mówiąc ja w siebie nie wierzę ale będę próbowała wszystkiego co popadnie. Jak się uda to będę skakać z radości.

reklama
Uda wam się! Moja szwagierka dwa lata temu poroniła dowiedziała się że ma endometrioze i będzie miała naprawdę wielkie szczęście jak zajdzie w ciąże .Udało się ma synka który w czerwcu będzie miał rok. Koleżanka moja wiele razy poroniła lekarze powiedzieli jej że nie ma szans na zajście w ciąże a jak donosi to będzie mieć ciężko chore dziecko ,poddała się adoptowali kochanego chłopczyka po pięciu latach zaczli się przygotowywać do kolejnej adopcji ,dowiedziała się że jest w ciąży ,najpierw był strach a po wszystkich badaniach lekka ulgo a po porodzie wielka radość bo msleńka okazała się bardzo zdrową dziewczynką. Trzeba mieć nadzieję i cuda się zdarzają.

Uda wam się! Moja szwagierka dwa lata temu poroniła dowiedziała się że ma endometrioze i będzie miała naprawdę wielkie szczęście jak zajdzie w ciąże .Udało się ma synka który w czerwcu będzie miał rok. Koleżanka moja wiele razy poroniła lekarze powiedzieli jej że nie ma szans na zajście w ciąże a jak donosi to będzie mieć ciężko chore dziecko ,poddała się adoptowali kochanego chłopczyka po pięciu latach zaczli się przygotowywać do kolejnej adopcji ,dowiedziała się że jest w ciąży ,najpierw był strach a po wszystkich badaniach lekka ulgo a po porodzie wielka radość bo msleńka okazała się bardzo zdrową dziewczynką. Trzeba mieć nadzieję i cuda się zdarzają.
No to dałaś mi nadzieję. [emoji847][emoji847]

Mnie rowniez dalas nadzieje ale ja wiem ze zawsze nadzieja umiera ostatnia a moja dobrze sie jeszcze trzyma[emoji41]

Niestety dostałam dzisiaj miesiączki. Od maja bądź czerwca zaczynam z costagnusem i wiesiolkiem może się coś ruszy tylko muszę zapytać o zdanie Endo i gin co o tym myślę i czy mogę to brać

Przykro mi bardzo [emoji20]
Mam nadzieje, ze szybko zaskoczycie z dzidziusiem..

P.S. Castagnus normalnie można (poprawia prace przysadki i to ziołowy specyfik) wiesiołek z tego co wiem również .. poprawia śluz płodny

reklama
Do góry