reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Nie ja nie potrzebowałam, Martia nawet jeśli byłaby konieczność hospitalizacji to muszą wziąć Cie z dzieckiem bo karmisz piersią. Nie sądzę żeby to był przypadek szpitalny ale warto żeby to obejrzał fachowiec

reklama
Ja po cc czuje sie super i nie mialam tez takie sytuacji. Wlasnie czekam na kontrol. I u mnie zakladaja szwy rozpuszczalne a opatrunek zdjeli na 2 dzien po cc. Myj szarym mydlem i osuszaj recznikiem papierowym delikatnie.

Nie, za mycie rany woda ja juz podziekuje bo od tego się wszystko zaczęło. Pryskam ja octeniseptem , brzydkie miejsca przebywam spirytusem a następnie nakładam balsam szostakowskiego ( ponoć super sprawa, zobaczymy) krew juz się nie leje. Wczoraj miałam ogromne wycieki osocza aż się lało dosłownie. Dziś póki co kilka kropel... może to po prostu znalazło sobie w tym miejscu ujście i musiało zejść. Dodam że rana wogole mnie nie boli. Prawdopodobnie mogłabym juz tańczyć i skakać ale wole nie próbować :p.
Do tego doszedł problem z malym :( jest na mm babydream bo czytałam dobre opinie. Póki dokarmialam go piersią było ok, ładne kupki itd ale pokarm mi zniknął i jest na samym sztucznym. I się zaczęło zwijanie z bolu brak kupek, a jeśli coś się pojawi co drugi dzień to rodzynek dosłownie :( w nocy gnalismy do apteki całodobowej poradzić się , jedynie co dla takiego tygodniowego malca to zmiana mleka. Polecony bebilon, strasznie drogie ale cóż zrobić spróbujemy.

hej Kochane która z was urodzila sn i ma szwy ?? ja mam 2 i zastanawiam sie kiedy one sie wchłona;p;p czuje takie wystające nitki i pętelke ;p

Ja miałam niby rozpuszczalne, ale w 8 dobie koleżanka położna mi je zdjęła, bo te wystające nitki kuły niefajnie :baffled: mówiła, że normalnie to do 5 tyg się wchłaniają, wiec czasem lepiej zdjąć po prostu a nie czekac tyle czasu.

Mamuśki tak jak pidejrzewalam dolaczylam do grudniowek :-) miałam termin na 2.01 a urodziłam 22.12 :-)
Korzystając z okazji życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i pociechy z maluszków :-)

reklama
Do góry