reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
O no to faktycznie się minelysmy:-) jestem bardzo zadowolona :-) położna przy porodzie super, opieka później tak samo :-) nie mogę zarzucić, bardzo fajnie wszyscy zgrani. Powiem szczerze, że się wahalam nad szpitalem ale tutaj los zadecydował za mnie bo przyjechalam tylko na ktg a z badania ginka mnie na porodowke wysłała. ..:-D mały 40min później był już na świecie :-)

Mi Kochane jak mala miala 3 tygodnir czyli w piatek zaczely wylatywac szwy:-)nic juz nie ma:-)powiedzcie mi ile wasze malenstwa lubia temp wody w kapieli??bo nasza jak oblewam nozki nie placze a jak brzusio to zaczyna plakac??

Elutka - ja akurat w Narutowiczu, chociaż chciałam na Rydygiera, ale jak mnie karetka wzięła to zawiozła właśnie na Narutowicza.
m-s - nasza nie przepada za kąpielą, ale kąpaliśmy ją raptem trzy razy, więc ma prawo się jeszcze nie przyzwyczaić ;) A temperatura taka około 37 stopni, chociaż to bardziej na czuja ;)

reklama
Do góry