też w to wierzę że dotrwam, niestety dzidziuś już jest niziutko i mocno napiera a szyjka tez nie za bardzo chce trzymać, ale staram się leżeć jak najwięcej, byle jeszcze 2 miesiące wytrzymać i będzie super
reklama
jopal
Fanka BB :)
Ja zaglądam ale nikt nie pisze wiec widocznie mu nie zależy a te, które tylko czytaly to nie w porządku żeby miały dostęp do zamkniętego
Pene
Początkująca w BB
NO ja bym pisała, ale tak samej do siebie to głupio trochę ;-)
Powodzenia dziewczyny. Dużo zdrówka Wam życzę i szczęśliwego rozwiązania
U mnie na szczęście bialka i leukocytów w moczu już nie ma, wyniki krwi OK. infekcja chyba też zaleczona.
Polecam Wam taki żel jesli któraś się z boryka z tym problemem
By antybiotyk nie zafundował Ci grzyba - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
więc czeka mnie jeszcze glukoza...
Pozdrawiam Was
Powodzenia dziewczyny. Dużo zdrówka Wam życzę i szczęśliwego rozwiązania
U mnie na szczęście bialka i leukocytów w moczu już nie ma, wyniki krwi OK. infekcja chyba też zaleczona.
Polecam Wam taki żel jesli któraś się z boryka z tym problemem
By antybiotyk nie zafundował Ci grzyba - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
więc czeka mnie jeszcze glukoza...
Pozdrawiam Was
Pene
Początkująca w BB
U mnie w laboratorium zrobili teraz- (dla mnie rzecz fantastyczną) wyniki na @ w ten sam dzień.
Jakie to uczucie kłującej szyjki?
jejku Ty już 30 tydzień. jaki czad.
Jakie to uczucie kłującej szyjki?
jejku Ty już 30 tydzień. jaki czad.
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
pene nie uciekaj,nie uciekaj,musimy widzieć , że Ty faktycznie się udzielasz...a potem bez problemu dostaniesz zaproszenie na zamknięty. Pow mi dlaczego częściej się nie odzywałaś skoro jesteś tu już od lipca??