reklama
Pene
Początkująca w BB
hej
Pewnie już tu nikt nie zajrzy, ale mam pytanie
któraś interesowała się tym o to wynalazkiem? a może któraś ma ? Sprawdza się ?
UNIWERSALNA PODSTAWKA (ADAPTER) DO WÓZKA (4602346735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pewnie już tu nikt nie zajrzy, ale mam pytanie
któraś interesowała się tym o to wynalazkiem? a może któraś ma ? Sprawdza się ?
UNIWERSALNA PODSTAWKA (ADAPTER) DO WÓZKA (4602346735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
M
mama290
Gość
Madziu współczuje zycze ci dużo sił
Pene u mnie takie podstawki do wozka sa bardzo popularne i dzieci jezdza na nich sa tez takie na których dziecko może usiasc ja osobiście nie uzywalam ale jakos te dzieci grzecznie na tym stoja wiec musi się sprawdzac
Pene u mnie takie podstawki do wozka sa bardzo popularne i dzieci jezdza na nich sa tez takie na których dziecko może usiasc ja osobiście nie uzywalam ale jakos te dzieci grzecznie na tym stoja wiec musi się sprawdzac
pene - ja się tym interesowałam/interesuję. Zastanawiam się nad zakupem, ale właśnie używanej. Tylko nie mogłam znaleźć w dobrej cenie. Moja koleżanka miała i była zadowolona. tylko ona sprzedała przed zimą i w sumie mówi, ze nie wie jak to po śniegu będzie jeździło. I też się zastanawiam czy da radę.
Ja też się tym właśnie interesuję, i tez zastanawiam się jak to będzie po śniegu jeżdziło a po drugie czy jest to na tyle uniwersalne że da się do każdego modelu wózka zastosować. Moze ktoś to już ma sprawdzone?
czarna2532
Fanka BB :)
Po sniegu bedzie ciezko to ma male koleczka zazwyczaj. Jak kupisz uniwersalny to do wiekszosci wozkow zamontujesz a niektore modele wozkow maja konkretnie do swoich wozkow. Ja juz mam zakupiona ta deseczke
Pene
Początkująca w BB
To musze zobaczyc czy x-lander ma w swojej ofercie cos takiego?
i w sumie fakt, czy te kółeczka małe dadzą radęszusowac po sniegu? Hmm
ka milka gdzie bedziesz rodzic?
i w sumie fakt, czy te kółeczka małe dadzą radęszusowac po sniegu? Hmm
ka milka gdzie bedziesz rodzic?
Czarna dzięki, muszę zgłębić temat, jak będzie zima taka jak w zeszłym roku to śnieg nie straszny.
Pene jak dotrwam do terminu to w kolejowym na ligocie, rodziłam tam poprzednio i z opieki jestem super zadowolona, jak wcześniej to w klinice bo mam stamtąd lekarza. A Ty gdzie planujesz rodzić?
Pene jak dotrwam do terminu to w kolejowym na ligocie, rodziłam tam poprzednio i z opieki jestem super zadowolona, jak wcześniej to w klinice bo mam stamtąd lekarza. A Ty gdzie planujesz rodzić?
reklama
Pene
Początkująca w BB
Ja Na łubinowej
a czemu miałabyś nie dotrwać do terminu?
na pewno bedzie ok:
a czemu miałabyś nie dotrwać do terminu?
na pewno bedzie ok: