reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
O matko! No tak przedszkole... Byle tylko to było lekkie podziębienie i nic poważniejszego się z tego nie wykluło. Ty uważaj na siebie ,byś nie załapała...choć tak się mówi ale matka do dziecka zawsze najważniejsza w chorobie i musi być blisko. Asekuruj się już cytrynką.
Pamiętam jak mój Antek poszedł do przedszkola to też od razu choroby się zaczęły a tak to przez 2,5roku nie wiedziałam nawet co to u niego katar.

A co się dzieję z Cyprydą? Dawno nie dawała znaku,co nie?

mi lsabiej wlosy rosly na nogach w tamtej i tej ciazy tez, wlosy zawsze mylam codziennnie a teraz co 3, 4 dni:D a u mnie same chlopaki:) i twarz tez w krostkach i cala czerwona, sucha, wiec u mnie to sie nie sprawdza zeby po wygladzie plec okreslac:)

nasze babcie tak po wyglądzie określały płeć. Moja babcia (88lat) patrząc na mnie mówi,że dziewucha będzie. A ja jej wierzę hihih bo chcę. Dodam ,że babcia to doświadczona babka w tym zakresie ,bo aż 7dzieci urodziła:-):tak: i jak jej tu nie wierzyć? hihih

Madziu trzymaj sie i bądz dzielna!!
To bardzo trudny okres, ciezko cokolwiek napisac ale nie mozna sie zalamywac.
Jestesmy wszystkie myślami z Toba

Magda - trzymam kciuki i mimo wszystko licze ze bedzie pozytywnie

Ula - moja siostra wygladala w ciazy okropnie (skasowala wszystkie zdjecia z koncowki ciazy) a chlopak sie urodzil. Ja nie mam zadnych problemow, wrecz mozna powiedziec kwitnaco a przewiduja dziewczynke. Mojej mamie wszyscy przepowiadali chlopaka a wyszlam ja:) wiec srednio wyglad w ciazy sie sprawdza. niestety trzeba cierpliwie czekac ale ja mam co do ciebie przeczucie na dziewczynke:)

reklama
Ja tylko na chwilkę - przeczytałam właśnie wiadomość od Magdy i bardzo współczuję. Będę nadal modlić się za Twoją całą rodzinkę i prosić o siły dla Ciebie Madziu. Ściskam.

Do góry