reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
ja nie mam dostępu znowu!!!:-(

magda kciuki zacisniete caly czas zobaczysz będzie dobrze,wiem ze latwo powiedzieć ale nie denerwuj się kciuki caly czas zacisniete!!!!!!!!:*
annte &&& dobrze ze troszkę się uspokoiłaś :*

Magda- trzymajcie się dzielnie Ty i Kaya. Wierzę, że komu jak komu ale u Ciebie musi być dobrze. !!!! Jesteś dobrym duchem tego forum!
Annte- dobrze , że już lepiej.Oby tak dalej!
Dobrze rozumiem przez co przechodzicie, sama dopiero dziś przestałam się denerwować.
Uleńka - ja jestem za , nie piszę zbyt często bo nie wiem kto oprócz nas czyta.( a mi się też zdażąją nietrzymania:confused:
A ja od dziś na L4 - będzie więcej czasu, mam nadzieję!
Dobrej nocy dziewczyny!

Magda bardzo mocno trzymam kciuki za Was mam nadzieje ze dzisiejsza wizyta wszystko wyjaśni i okaze sie ze tamten lekarz nie mial racji.

Annte super ze trochę lepiej mam nadzieje że maleństwa powiedzą jak naj dłużej.

A moje malenstwo sie przekręciło i doskonale czuje jak mnie ciągle kopie i wyciaga nóżki wcześniej jej ruchy byly mniej odczuwalne bo na przedniej ścianie mam łożysko, i dziś o 6rano obudziły mnie jej nóżki.

Co do zamkniętego. Dla mnie nie jest to do końca dobre rozwiązanie. Jeśli wszystkie, które sa w grupie wybranych zaczną pisać na zamkniętym to główny umrze. Bo mi np nie chce się pisać część tu a część tu. Poza tym wątpię żeby jakiś psychopata śledził mnie na forum o dzieciach i dochodzil kim jestem i zę akurat mam jakieś problem choćby z utrzymaniem moczu. Zresztą po to sa choćby nicki żeby byc anonimowym. Choć po części. No ale to moje zdanie. Więc zostanę na ogólnym.

Annte po pierwsze, to cieszę się bardzo,że i Ciebie "nie ma tragedii". Trzymaj się kochana. Byle jak najdłużej w 3 paku!

Bardzo dziękuję Wam za wsparcie. Każde słowo, modlitwa, kciuki dodają mi sił.
Jest ciężko,ale staram się wierzyć....o pomylce nie ma.mowy. Kwestia tylko tego,gdzie jest przyczyna. Oby się znalazła i dała leczyć. Za godzinę wyjeżdżamy. Trzymajcie wciąż proszę kciuki...

reklama
Do góry