reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Anette- ja rowniez mocno trzymam kciuki.
Jestem nieboszczka :/ od rana do 3 w nocy robilismy remont. Jesli moge to sie pochwale nasza praca. :-)

Załączniki

• 1409385329669.jpg
    1409385329669.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 63
Witajcie!

Annte- możesz liczyć na nasze wsparcie, chociaż w ten sposób możemy Ci pomóc Kochana.

Agrafka- noo pokój i jadalnia wygląda super, jak z katalogu. :-)

A ja dzisiaj chyba mam kanapowy dzień. Pada u nas i zimno, więc nic się nie chce. No jedynie jeść, hihi. Ja szukam w internecie mebli dla dzidziusia. Mały kopie, więc chyba podoba mu się gust Mamy, hihi.

Witam weekendowo:biggrin2:
ale sie dobrze dzis spalo,szkoda tylko ze klotnia sasiadow wybudzila mnie po 6tej i juz nie zasnelam:wściekła/y: ale bylam wsciekla. Ale sa tez dobre str rychlej pobudki,pranie poprane,chata wysprzatana,obiad sie robi a i placek juz upieczony:-D teraz kawka i zaraz zmykam na ryneczek polatac.

Ale sie pomylilam hahh dopiero zobaczylam ,ze wpisalam ten post w wizyty:-D ale juz blad naprawilam.

Agrafko efekt przpiękny:tak:

witam się i ja:)

Ja dziś zaczelam dzień od pogodzenia się z mezem a w nagrodę zrobiłam mu pierożki z kapustka i grzybkami-lubimy najbardziej!:) do tego barszczyk czerwony ze swojskich buraczkow:-)mmmniam;-)

agrafka super!!!
ulenka Ciebie budza klotnie a ja przez moich spac nie mogę ale nie kloca się tylko ten tego:-D a pokoj maja nad naszym to w nocy tak strasznie slychac,ale efekt mieszkania w bloku...:blink:

Gosiu- hihi, nooo to boskich macie sąsiadów. :-D Mmm pierożki i barszczyk, mniam!

Uleńka- ale Ty już dzisiaj z rana kawał dobrej roboty odwaliłaś z tym sprzątaniem, praniem i gotowaniem! :szok: Zazdroszczę! :zawstydzona/y:

Aniu- ja już też dzień zaczęłam od pożerania co się da i wylegiwania się na kanapie :-D
Uleńka- to niezłą miałaś pobudkę :/ co za dziady, często tak masz?
gosia- czasem fajnie się pokłócić, żeby potem się pogodzić i mieć cudowny dzień :-D
oomamba- to Ty pisałaś o tej białej sofie, bo już się pogubiłam? Właśnie widziałam ją w "Barwach szczęścia" w takim kolorze jasnoszarym.
W nocy obudziłąm się z mega swędziawką lewego suta, nie mogłam się powstrzymać od drapania, rano obudziłam się z wielkim kółkiem siary na piżamie :baffled: zaczyna się, zapomniałam, że z Damianem te z miałam kółka w 6 mies. Zaraz idziemy na dżamprezę z okazji dnia działkowca. Miłego dnia kochane!

hej Mamuśki ;-)

Annte kochana ja cały czas trzymam kciuki

agrafko no pięknie ;-) miód malina :-)

anula no no Szymek potwierdza zamówienie kopniakami hihi :-D

Ulenko ile Ty zrobiłaś ... aż mi głupio bo mam lenia :laugh2:

gosia moi sąsiedzi zza ściany mają imprezy %% vczasem nie idzie wytrzymać :wściekła/y:

a ja dziś miałam pobudkę po 4. Mąż na 5 do pracy a wczoraj mi mówił że musi zatankować benzynę bo nie ma a ja oczywiście że rano zajedzie, a rano już nie odpalił :szok: więc mówie dobra ubieram się bo i tak nie śpię, bierz bańkę i idziemy po benzynkę. Spacer poranny super sprawa hih:-) na stację blisko. Mąż powiedział że więcej się mnie nie słucha w sprawie tankowania bo wstyd chodzić na stację po benzynę. Ojj tam zaraz wstyd przecież nikt nie widział hihihi :-D. Kuba myślał chyba ze skoro tyle chodzimy to już ranek i po powrocie nie dał mi zasnąć :tak: ale i tak go kocham ;-).
Także dzień u mnie ciekawie rozpoczęty aż się boję jak się skończy ;-)

Hej Dziewczyny!
A ja wczoraj padłam po 21. Tzn. położyłam sie na chwilę i przysnęłam, obudziłam się przed 23, umyłam, przebrałam i poszłam spać. Masakra. Całe popołudnie siedziałam z Kubą sama w domu, zrobiłam małe prasowanie, nastawiłam pranie i tyle. O 20 nie miałam juz siły i plecy mnie bolały, więc mąż wykąpał synka i go położył spać.

A dziś pobudka o 6.30. Trochę byliśmy na palcu zabaw,a teraz mam chwilkę dla siebie (Kuba śpi) i jem duży kawałek ciasta :) A późneij idę robić obiad - pulpety w sosie pomidorowym.

zanag - dobrze, że już pierwszego dnia widać poprawę samopoczucia. Jednak zwolnienie było potrzebne.

dusienka - udanej przeprowadzki.

anula - dobrze, że masz glukozę za sobą. Ciekawe, że kazali ci pić gorącą wodę. Mi rozrabiali w zimnej.

annte - trzymam kciuki, aby wszystko było ok!! Dacie radę!!

agrafka - bardzo ładny pokój :) Super!

ewelinka - ależ miałaś poranek, wow!

reklama
Agrafko no wlasnie tych sasiadow slyszalam po raz pierwszy. Mieszka tam dziewczyna starsza ode mnie o rok (ma 32lata) z 4 dzieci i rodzicami. W ogole akcja tam jest zakrecona bo jej facet zostawil ja dla innej i siedzi w angli ,nie daje jej kasy a ona w nim mega zakochana i przyjela by go z otwartymi rekoma. Biedna nie ma kasy,nie ma sie gdzie podziac i w ogole mi jej zal bo widac ze juz ma dosc... No i dzis rano slyszalam ,ze z mama sie kloci ale tak na powaznie ,k...lecialy i takie slowa ze uszy wiedly-ona na matke. Nie zebym byla wscibska ale jestem ciekawa o co poszlo heh
A mam taka jeszcze jedna sasiadke (24lata) tata jej miwszkanie w zeszlym roku tu kupil (taki średzki biznesmen) i dziewczyna uwaza ,ze wszystko moze (bo tatus ma znajomosci) i potrafi o 3ej w nocy muzyke na maksa rozpuscic i impeze rozkreca. Oczywiscie jest nie tylko alk ale i tez mocniejsze uzywki (mam balkon obok i wszystko widze i slysze). Raz na balkonie zachcialo jej sie seksu wiec to robila! juz chcialam na policje dzwonic ale ucichlo. No dziewczyna jest tak zepsuta,ze jeszcze takiej osoby nie spotkalam. Moj maz raz jej korki wykrecil bo juz nie dawalam rady i wtedy mielismy 2 dni spokoju bo nie skapla sie o co chodzi hihihi zemsta byla slodka:-D
Ewelinko no ja tez czesto mam wine jesli chodzi o tankowanie...nie wiedziec czemu odwlekam to a pozniej klops...trzeba auto na poboczu stawiac i z buta na stacje smigac hahah ja to odbieram na luzie ale moj to bialej goraczki dostaje :-D

Do góry