reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

anula żeby oni byli jeszcze młodzi a to takie gorace 60:-D
agrafka to prawda,ale w naszym przypadku pogodziliśmy się żeby znowu się poklocic :confused::no:albo ja się zestarzałam albo nie wiem.
ewelinka hehe Ty to jak mój maz ja to zawsze musze mieć zatankowane a jak mam mało to jade zestresowana czy wystarczy a mojemu zawsze starczy a zazwyczaj brakuje..

estranea ja tez ostatnio jestem zmeczona i wcześniej chodze spac oczywiście w dzień ostatnio mam drzemke ok 1 godz a bolu plecow wspolczuje.

reklama
Annte kciuki nadal zacisniete!&&&

Dziewczyny ale macie sasiadow ;p ja na szczescie w domu mieszkam heh a nademna dzadki ktorych wogole nie slysze:)

Co do benzyny to u mnie jest zasada ze co piatek tankowanie do pelna.

Zaczynamy dlugi weekend :) w poniedz swieto wiec mam meza dluzej. Dzis rozne sprawy w domu a jutro wyjezdzamy do znajomych do domku w lesie nad jeziorkiem :)

A tak wogole leze w wyrku jeszcze maz robi sniadanko :) wczoraj do 1 w nocy ogladalismy serial. Chicago Fire super jest!

Corcia sie taka ruchliwa zrobila ze ojej. Takie kopy dostaje ze szok heh

Pozdrawiamy

annte - kciuki kciuki kciuki ....
Agrafka - remoncik super....
Reszcie wspolczuje sąsiadów :))
My dzisiaj byliśmy na budowie tzn ja odpoczywałam, pilnowałam grilla a reszta do roboty ;p i z tego siedzenia znalazłam DWIE czterolistne koniczynki i skoczyłam do lidla to jeszcze nabyłam ten dresik dla małej :)

czarna - za taką cenę jak wy to tez bym tankowała co piątek do pelna:)
Agrafka - tak ja pisałam o tej sofie, dziś bylismy w ikei na niej posiedzieć, jest cudowna taka mięciutka zapadasz się i odplywasz:) Tak więc przekonalismy sie do niej na bank ją kupimy tylko nie biała, moze beżową. One są w wielu serialach i reklamach, ikea obstawia swoimi meblami sporo produkcji:)

a ja dziś z samego rana juz wizytę zaliczyłam, potem do wawy , a więc w sumie 4 godziny na jezdzie samochodem, ale dałam radę. I przy okazji do JAnek do ikei, troszkę zesmy kupili rzeczy:)

A teraz męczę się z twardym brzuchem, nawet trochę boli, bo Arek zrobił popisowę przed blokiem, ja obładowana zakupami, ten się polozył na ulicy, musiałam go wlec, w koncu z nerwow tak się szarpnełąm, jego pod pachę i zakupy i na górę po schodach do mieszkania. I teraz odczuwam skutki, ale byłam zdenerwowana że myslalam ze wybuchnę.

ewelinka_shn 4 rano :szok: niezle, ja jestem straszny śpiochi dla mnie to środek nocy :-D ale przynajmniej miło spędziliście poranek
estranea- oj tak dziecko ściąga z nas 90% energii
Uleńka- ja również mam kolorowych sąsiadów, okazało się, ze kolejarze - emeryci mieszkający w moim bloku (bo to blok kolejowy, kiedyś przyznawali mieszkania pracownikom pkp i nie tylko) to same pijaki. Na 1 klatkę przypada 4 chlejusów. no ale kto mieczem wojuje, od miecza ginie, wprowadziłam się jak każdy z nich jest po 60 na emeryturze i w ciągu 7 lat umarło 5-ciu, 2 jest po dwóch udarach, a jeden popija jeszcze, ale ostatnio go tez karetka zabrała, a jeszcze 10 lat temu każdy z nich dawał solidnie popalić swoim rodzinom i lokatorom i był to ostry Sajgon.
gosia- ja również mam ostatnio okres , ze wykłócam się o swoje, wcześniej dużo spraw puszczałam płazem, bo nie chciało mi się kłócić o pierdoły. teraz nie mogę się powstrzymać.
oomamba- jak zobaczyłam ja w użytku to i mi się spodobała, mój kuzyn ma Bleck Red White i w nowej kolekcji są właśnie takie poduchowe kanapy, chyba teraz są takie na czasie, ale jak usiadłam na niej to od razu włączył mi się sen :)
olushia- dają w lidlu takie małe ludziki za zakupy?
czarna- ale Ci fajnie, kocham długie weekendy :-)
Wróciliśmy z imprezy o 22 , najedliśmy się jak bąki, wytańczyliśmy, a mąż ekhm..ledwo trafił w próg :laugh2:
Moje dziecko tańcowało od 15- 21, byłam w szoku i padłam ze śmiechu jak przypatrywał się jak ludzie tańczą i próbował ich naśladować.
Wróciłam z obżarstwa i pożarłam kolację, chałwę i banana.. chyba zaczyna się tycie z prędkością światła.
Co z Magdą z Uk?

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:-)
Ale Wy śpiochy jesteście hahah
Wczoraj wieczorem mialam skurcze ,brzuch mi sie masakrycznie napinal,chwilami bolal. Bolalo mnie zreszta wszystko od plecow po pochwe. klucia,ciagniecia,rwania...och bylam przerazona. Pierwszy raz czulam takie rzeczy bo z Antkiem zero skurczy przez 9mies,zupelnie nic. nawet po 2 dniach oxy nie mialam zadnego skurczu. Ta ciaza wyglada zupelnie inaczej.

oomamba ja jak mi Antek probowal raz rzucic sie na ziemie to odeszlam od niego nie zwracajac uwagi,a jak zobaczyl ze odeszlam to szybko porwal sie na nogi i pognal za mna. To byl pierwszy i ostatni raz. ale wspolczuje przezycia bo wiem ,ze do milych nie nalezy,zwlaszzcza po zakupowym dniu.
Agrafka super,ze dzien minal fajnie imprezowo:-)Takie zabawy sa najlepsze:tak: Ja za 2 tyg na wesele ide ale nawet nastroju nie mam,nie chce mi sie zwyczajnie.

No wlasnie dziewczyny co z Magda,Magda.S,Misia,Cypryda?? Cos dlugo cisza z ich str...martwie sie.

Hej!
Ulenka, wcale nie śpiochy. Leniuchy, to już prędzej ;)

Powiem Wam, że czas na L4 mija mi szybciej niż gdy pracowałam! Ale faktem jest, że to remont pochłania większość mojej uwagi (reszta idzie na drzemki i jedzenie :D ). Idzie to wszystko jak burza, dziś musimy rozplanować oświetlenie i kontakty. Najpóźniej w przyszły weekend kupić panele i kafle. A ja dalej nie mam pomysłu na kolor w sypialni i u Piotrka. Zaraz zaczną mnie o to pytać. Jedynie wejście do domu wolno się buduje, ale nie mamy wpływu na pogodę i wiązanie cementu.

Cieszę się z Tymi z Was, które miło spędzają czas. I reszcie życzę, by również miała udaną resztę weekendu :)

reklama
Agrafka ooo w black red white... nie wiedziałam że takie są, na stronie interenetowwej ich nie ma, dziś podjadę do ich firmowego salonu to oglądnę:)

Ulenka moj Arek takie akcje ma co chwilę, i ja też zawsze odchodzę od niego wtedy, ale teraz nie mogłam tego zrobić, bo rzecz działa się tam gdzie samochody wjedzdają i wyjezdzają:/

Zanag kolory scian to niezły orzech do zgryzienia:D Mojemu mezowi bardzo podobał sie czerwony do sypialni i uległam, ale teraz zaluję bo jest mega przytlaczający kolor, i bedziemy go zmieniac na jakiś ciemniejszy beż.

My dziś wybieramy sie do kuleczkowa:)

Do góry