Anula - ja żaden ekspert w lumpkach. Dziewczyny chwalą się nowymi cudeńkami kupionymi za grosze! U mnie sprawdza się konsekwentne chodzenie do sprawdzonego sklepu. Wiem, że nawet na wyprzedaży coś tam utrafię Bodziak za 10 zł z używek to żadna dla mnie okazja jak za 17 zł kupię na allegro nową firmowkę. I tyle
reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Annte- ja też myślę, że powinno się połączyć te wątki, bo faktycznie nie wiadomo już gdzie co pisać. Jak wyszło badanie glukozy??
Oomamba- jaaa, ale smaka narobiłaś mi na takie faszerowane naleśniki, mniam! Hihi, ale się uśmiałam z tych rękawów w kurtce. Co do ciuszków firmowych, to prawda są niestety drogie.
MadziaUK- mnie też zaczyna kość łonowa boleć, czuje jakby się rozpychała, nieprzyjemne uczucie, zwłaszcza, gdy przekręcam się z boku na bok.
Oomamba- jaaa, ale smaka narobiłaś mi na takie faszerowane naleśniki, mniam! Hihi, ale się uśmiałam z tych rękawów w kurtce. Co do ciuszków firmowych, to prawda są niestety drogie.
MadziaUK- mnie też zaczyna kość łonowa boleć, czuje jakby się rozpychała, nieprzyjemne uczucie, zwłaszcza, gdy przekręcam się z boku na bok.
jopal
Fanka BB :)
Annte dosłownie o tym samym wczoraj myślałam, żeby połączyć te wątki bo nam sie masło maślane tam robi.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane ja się witam i odnośnie wątków tylko póki co.....pomyślcie dobrze. Za 3-4 miesiące urodzimy, wątek o wyprawce ucichnie i wówczas według mnie ten zakupowy będzie jak najbardziej ok. Oczywiście jeśli wolicie połączyć,bo wolicie mieć je razem......no problemo ;-) Poczekajmy co inni na to :-)
Oomamba ciuszki next wypadają drogo. Nie ma co ukrywać. Jakościowo sa super,ale mi żal wydać tyle na coś,co użyję np miesiąc Starszym juz nie żałuję,bo wiem,że warto. U nas jak wyprzedaż,to do 70% i wtedy coś fajnego można kupić. Ale znowu warto szukać w lampeksach,bo oni często odsyłają rzeczy z nowych kolekcji. Podam przykład mój ostatni. Kupiłam te jeansy ciążowe i wybrałam za duże ( on line). Oddałam ( zaraz jak w sklepie przymierzylam,bo wybieram sobie zawsze darmową dostawę do sklepu) i babka je sruuuu w taki kosz. Pytam z ciekawości co z tym będzie,a ona, że pojedzie za granicę :-) Chwilkę z nią gadalam jeszcze,bo mi zamawiala właściwy rozmiar i tak to właśnie chodzi. Klient kupił,nie spodobało się,oddał i już idzie to do lumpeksow.
Miłego dnia Wam życzę!
Oomamba ciuszki next wypadają drogo. Nie ma co ukrywać. Jakościowo sa super,ale mi żal wydać tyle na coś,co użyję np miesiąc Starszym juz nie żałuję,bo wiem,że warto. U nas jak wyprzedaż,to do 70% i wtedy coś fajnego można kupić. Ale znowu warto szukać w lampeksach,bo oni często odsyłają rzeczy z nowych kolekcji. Podam przykład mój ostatni. Kupiłam te jeansy ciążowe i wybrałam za duże ( on line). Oddałam ( zaraz jak w sklepie przymierzylam,bo wybieram sobie zawsze darmową dostawę do sklepu) i babka je sruuuu w taki kosz. Pytam z ciekawości co z tym będzie,a ona, że pojedzie za granicę :-) Chwilkę z nią gadalam jeszcze,bo mi zamawiala właściwy rozmiar i tak to właśnie chodzi. Klient kupił,nie spodobało się,oddał i już idzie to do lumpeksow.
Miłego dnia Wam życzę!
Magda - ja podobnie (staram się) podchodzić do ciuszków. W lumpku kupuję wyłącznie r. 56 cm , które albo wykorzystam albo i nie. 62 to już nówki, ale jak coś mi wpadnie w tym rozmiarze z używek (zwł pajacyki, bo one najdroższe) to też nie pogardzę
Z kolei słyszałam od koleżanek z odhowaną trzódką, że przy wprowadzaniu stałych pokarmów (5/6 mc plus) znów królują lumpki, bo ciuszki ciężko się dopierają? Coś w tym jest, malutkie używki zazwyczaj są w stanie bliskim ideału, te większe miewają odbarwienia
Z kolei słyszałam od koleżanek z odhowaną trzódką, że przy wprowadzaniu stałych pokarmów (5/6 mc plus) znów królują lumpki, bo ciuszki ciężko się dopierają? Coś w tym jest, malutkie używki zazwyczaj są w stanie bliskim ideału, te większe miewają odbarwienia
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Dziewczyny moj gin mierzył szyjkę i ma 3,7 cm wiec jest ok. Jest dluga i zamknięta. Kubuś główką w dół gin dostał sprzęt 3d4d i na mnie testowal ale niestety nie mual papieru by wydrukować ale chociaż sobie po oglądałam. Jest śliczny . Gin powiedzial ze takie twardnienia to ćwiczenia macicy. Chyba ze będą bolesne, regularne to wtedy do niego dzwonić. Morfologia, mocz idealnie
reklama