Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja właśnie miałam takie podejście i wszystko jakoś samo wyszło. Co więcej jak chciałam po 4 miesiącu odstawić,to córa butla plula
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja najczesciej leze na lewym boku,ale nie dlatego ,ze tak sie powinno poprostu tak mi wygodnie. A najwygodniej to mi na plecach tylko ,ze jak chce pozniej wstac to nie moge bo mnie biodra bola od tej pozycji i zmuszona jestem na boku. na prawym mi nie wygodnie bo czuje wtedy w brzuszku jakas kule twarda i mi ona przeszkadza.
Kurcze znow wciagnelam wafelka w czekoladzie. odkrylam ostatnio w lidlu wafelki roger kokosowe,toffi ,czekoladowe i sa przepyszne (chyba sie uzaleznilam od nich) i nie drogie bo kokos 59gr a reszta 79gr sprobujcie,warto
Zanag mozna wypisać l4 do trzech dni wstecz tylko
Czarna super ze serduszko jest zdrowe
A ja jestem zła poszłam zapisać sie na wizyte na2.09 i okazuje sie ze moja gin idzie na półtora miesiąca na szkolenie i mam znalsc sobie zastępstwo na ten czas a zadna państwowa prychodnia nie chce mnie zapisać na jedna wizyte mogę przeniesc sie ale juz do końca ciaże tam prowadzić a nie chce i chyba zostaja mi prywatne wizyty
Dzieki kar za potwierdzenie
Ale Cię urządzili... Jeśli zależy Ci na tamtej lekarce, to chyba warto za 1 wizytę zapłacić? Szkoda, że wtedy też badania będą odpłatne, ale chyba lepiej tak niż w II połowie zmieniać lekarza?
Zanag- oj mi też brakuje spania na brzuchu .
Kar- no to grubo urządzili Ciebie i inne pacjentki, które chodzą do tej ginki. Bardzo nie fair.
Uleńka- ale kusisz batonikami, oj Ty!
Dziewczynki ja oszalałam, zobaczcie jaką stronkę znalazłam z cudnymi bodziakami i pajacykami i nie tylko, ale te szczególnie skradły moje serce. Och, będzie zamówienie na początku września, niech się boją. http://pl.nextdirect.com/pl/shop/Ge...born/Category-Sleepsuits-@Page-1-PageSize-300