reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

cześć dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę podziękować za kciuki kochane jesteście.
JAk bede miała chwilę, to opiszę wszystko na wizytowym. Ogolnie jest ok,tak powiedziała gin,ale jest jedna rzecz, która mnie bardzo zaniepokoiła i od wczoraj o tym mysle, pozniej na wizytowym się podziele swoimi obawami.

reklama
jopal- najważniejsze, że na usg dzidzia się rusza i jest zdrowa, jeszcze poczujesz ruchy, w 8-9 miesiącu, to nie wiem czy pamiętasz, jak nie dość, że czuć, to widać rękę, czy nogę jak się przeciąga :-D moja przyjaciółka przy przodującym poczuła w 23 tygodniu ruchy, ja z kolei też mam przodujące i poczułam w 18..nie ma reguły
anula- dziękuję Ci bardzo :*
kar- powodzenia na wizycie, u mnie też się ochłodziło, od razu lepiej :-)
zanag- ja też nie lubie jak mi coś przekąłdają
olushia- ja dziś macdonalduję się, bo jade w podróż do przyjaciółki, chłopaki będą szaleć, a my się nagadamy
oomamba- to czekamy na relacje
Ja już spakowana i zaraz wylatuję na autobus. Miłego dnia kochane :*

Misia - witaj po dlugiej nieobecnosci. Jesli kolezanka nie chce Cie wspierac, to znaczy ze nie warto trzymac tego kontaktu. Ja sama mialam sytuacje z kolezanka w ciazy, ktorej hormony wariowaly ze naprawde ciezko bylo, ale trzymalam jezyk za zebami i dalo rade. Wg mnie dobra kolezanka zawsze z Toba bedzie, mimo ze czasami powie, a wrecz powinna powiedziec szczerze cos. A wypiecie sie na czyjes problemy zawsze oznacze ze ktos nie jest wart naszej uwagi.

Zanag - trzymam kciuki - ja jutro na wizyte, ale tak samo jak Ty bez USG - to dopiero w sobote.

A ja spalam tylko 4 godziny w nocy:/ poszlam spac o 22 i o 1 w nocy obudzil mnie sms kolegi z pracy ze dom rodzinny mu sie spalil i nie bedzie go w pracy. No i do 6 rano nie zasnelam juz:/ Przed ciaza bylam super-spiochem, a teraz mam ze lekki halas mnie obudzi w srodku nocy i nie zasne przynajmniej przez 2 godziny:/

Witam te mamusie których nie znam :)
Oj u nas duszno strasznie, a jeszcze obiad nie zrobiony bo awaria w enerdze była a mam licznik przedwplatowy :(

hej,jestem wsciekła nie wiem co sie stalo pisalam z tel... pol posta sie wstawilo a pol wsiąkło!!!!u nas wczoraj popadało a dzis troche chlodniej cale szczescie,ale jakas rozdrazniona jestem juz maz obskok dostał ja sie popłakałam,pogodziliśmy sie i poszedł do pracy... juz sama nie wiem o co mi chodzi:baffled:

ulenka jak remont? My u nas zaczynamy we wrzesniu,na sama mysl mi slabo sie robi.:sorry2:
misia witaj:) Dobrze ze wszystko w porzadku u Was,Przyjaciółką to sie nie przejmuj bo najwidoczniej nie zasługiwała na takie miano :*
jopal kochana cierpliwości i ty dostaniesz kopiaka:-)
olusia no cisza az w szoku jestem:blink:

Moje dzidzi wczoraj i dzis jest strasznie aktywne chyba tak jak mamusia lubi chłodne dni:-D

Gosia moj mały też szaleje że uhuhu>:)
U nas dziś nie ma ostrego słonca, trochę chłodniej, ciekawe jak jutro bedzie, bo zamierzamy nad wodę sie wybrać.

Ha ! U mnie Młody jest najbardziej aktywny nie jak cos zjem tylko jak na telefonie gram w farm Heroes saga to co na Facebooku i Aleks chyba ją słyszy i od razu kopie jak szalony :)

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Syn na 200% i wszystko ok.
Jopal na pewno lada dzień / lada chwila poczujesz ruchy.
U mnie nadal upał, ale zapowiadają ochłodzenie od jutra. Mój mały bardzo ruchliwy, niezależnie od pory dnia i tego co robię. W nocy na razie jest spokój, ale mam problem ze spaniem na boku i budzę się często.

Do góry