reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witajcie :-) muszę się wam pochwalić moimi jedniodniowymi wakacjami w jastarni :-) wczoraj z mężem odwiedzilismy kuzyna który jest tam na wczasach i powiem wam że przez ten jeden dzień bardzo wypoczełam :-D upał co prawda niemiłosierny ale jakoś dałam radę :-) wróciliśmy do domu o północy a ja całą drogę już drzemałam w aucie. I odkryłam że mój synek uwielbia gofry z owocami i bita smietana! :-D
Od wtorku non stop z małymi przerwami czuje go więc przed dzisiejsza wizyta czuje spokój jak nigdy :-)
Ale i tak proszę o kciuki o 17.15 :-)

Jeśli chodzi o kasę z zusu to ja dostaje zawsze przed końcem miesiąca :-)

Gratuluję wszystkim udanych wczorajszych wizyt!:-)

reklama
hejka dziewczyny :)
pisałyście o lumpeksach a zaglądał któraś z was na szafka.pl? są tam ciuchy zabawki itp. dla dzieci nowe i używane nawet odzierz ciążowa
mozna znaleźć fajne rzeczy a nie wychodzi sie z domu :) coś sobie wybierasz robisz przelew i listonosz przynosi do domu :D troche jak allegro ale nastawione na rzeczy dla dzieci
jest też szafa.pl a tu rzeczy dla dorosłych ciuchy płaszcze biżuteria
warto zajrzeć polecam

a tak z innej beczki byłam u lekarza wczoraj z powodu tego ze bardzo mało czuje małego od tygodnia a on poprostu jest nogami w dół :)
w poniedziałek jade na usg genetyczne czy jak to sie zwie

U nas jest mniej niż 20 osób.
Anncka a po jakim czasie dostalas za pierwsze zwolnienie? Ja za czerwiec mialam zaplacone od pracodawcy i pow mi ze teraz placi zus,a podobno zależne jest kiedy dostal zus moje dokumenty?!

Zapowiadali sie ze będzie chlodno dzis a tu du... .
Do tego mielismy dzis jechac do nas na dzialke,spac u teściów i zostać do niedzieli. A maz idzie na 100 do pracy a tyle mamy roboty tam:| echh...

Kasia moja jest ulozona posladkowo a jest bardzo ruchliwa,myślę ze to zależy od dziecka,poki co Twoje odpoczywa i nabiera sil później nadrobi:) tak bylo u nas z pierwszym dzieckiem dlugo,dlugo nic a potem jak wlozyla noge w zebra to ani powietrza nabrać ani sie ruszyc:)

Agrafka my też powoli dojrzewamy do tego że za parę lat pożegnamy się z sypialnią, ale u nas 2 chłopaki to liczę ze jak najdłuzej bedą we dwoch w pokoju. Bo spanie w salonie nie usmiecha się mi:D

Kochane my byliśmy 23.07 na wizycie będziemy mieć córcie :) zdrowa rybka wazy 454g. wszystko w normie.Maleńka rośnie tak jak ma rosnać z @ termin 2 grudzien :) z wielkości maleństwa 1 grudzień :)

Gosia - zus ma chyba 30 dni od dnia otrzymania dokumentów. U mnie trawalo to krócej :-)

M-s - cieszę się że u was ok i malutka ładnie rośnie :-)

To ciekawe kiedy te dokumenty zlozyli bo pewnie sie nie spieszyli...

M-s gratuluje,super ze wszystko w porządku.

reklama
Do góry