reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej, jestem nieprzytomna, wczoraj do 1 rozmawialam z M. na temat naszych dzieci, to, ze niedlugo pozegnamy sie z sypialnia, bo kazde bedzie chcialo miec swoj pokoj, itp. Dami wstal po 6 , koniec spania. Wiadomosc o siostrze przyjal w ciszy i z zaduma, potem powiedzial, ze szkoda, ze nie brat, ale juz za chwile skakal z radosci, ze bedzie Martynka.
Ulenka- ja tez ciagle sie zastanawiam " co tu wszamac" wczoraj zamowilismy pizze, bo wrocilam pozno, ale byla obrzydliwa i teraz obudzilam sie z bolem zoladka
Estranea- to normalne, ze sie stresujesz, ze Twoj syn wkracza w nowy etap :-) wszystko bedzie dobrze
Czarna- super, ze z dzidzia wszystko ok :-)

reklama
Hej

Agrafka gratuluję córci :-)

Czarna super ze wszystko ok ;-)

Proszę o kciuki... zaraz jade na polowkowe. Stres jest i moj Synus chyba czuje bo pół nocy się kręcił.

Buzki

witam sie i ja :-)
Ale dzis piekna pogoda u nas:-)chlodek wieje,lekko cos tam z nieba skapuje ulga dla mnie wielka. ide zaraz do miasta bo juz mnie nosi w chalupie haha musze w koncu nakupic jakis owocow bo wieczorami glod taki ze szok i tylko laze po szafkach i po lodowce i szukam amciu:-D
Ewelinka trzymam kciuki kochana:-)

Dzien dobry!

Gratuluje Wam udanych wizyt :) Czasami jak czytam, to wygląda to jak rozpakowywanie prezentów :D

Moja dzidzia jakaś spokojna od wczoraj... chyba zarzucę jakąś czekoladę ;)

Witajcie :) Mimo urlopu, jesteśmy od 6 na nogach. Oddałam krew i mocz do badań. Przychodnia była otwarta od 7, byliśmy chwilę przed i już była kolejka. Grzecznie sobie stoimy, pielęgniarka prosi 1 osobę, trafiło na pana ~40 lat. Jak na niego syknęła (dość grzecznie, ale też stanowczo) że co on niepoważny? Że kobietom w ciąży się ustepuje a on ma czekać dalej! Głupio mi było, tlumaczę że dziękuję, poczekam. Mam wolne a pan się pewnie spieszy do pracy. Ale gdzie tam, "siostra" do słowa nie dała dojść!
W gabinecie zmiana o 180 stopni. Powiedziała, że codziennie rano jest tak samo, napis na drzwiach jak dla niedowidzących, by ustępować ciężarnej, a nikt go nie chce widzieć. No i pani pękła.
Jak już wyszłam z gabinetu słyszałam, jak pielęgniarka przeprosiła pana za niegrzeczne zachowanie. Swoją drogą jestem ciekawa, czy człowiek pójdzie na skargę? Przychodnia prywatna. O, taki początek dnia :)

Ewelinka - kciuki za połówkowe! Ja idę jutro i też się trochę denerwuję... najbardziej tym, czy mi męża wpuszczą :D
Estranea - kciuki na pierwszy dzień przedszkola. Córeczka mojej przyjaciółki jutro zaczyna żłobek, tam jest panika bo mała do tej pory tylko z rodzicami i babciami była. Na szczęście dzieciaczki częściej takie zmiany przyjmują lepiej od dorosłych. 3maj się dzielnie!

reklama
gabi- na pewno w krótce poczujesz :-)
zanag- u mnie wszyscy są ślepi na ciąże, najlepiej jak w Carrefourze jest kasa dla kobiet w ciaży, milion razy widziałam jak na końcu kolejki stoi pani z brzuszkiem i wszyscy olewają, ja rac chciałam skorzystać z przywileju, to się nasłuchałam starej baby
Jadę na łowy do lumpa buziaki

Do góry