witam wieczornie dziewczynki, ale produkujecie!
Ledwo nadążam z czytaniem , a tu jeszcze odpisywać pasuje-a więc od konca
Agrafka - gratuluję dziewczynki, faktycznie jakby ich teraz więcej, zrobił ktoś może podsumowanie? a ja przegapiłam
Anula -psina słodka
Ewelinka- ja mam tak jak ty- brzuszek mi rośnie ale waga nie,
śliwka ja smaruję raz dziennie i nie swędzi mnie jeszcze
Biust urósł mi o rozmiar do C
i w końcu mogę zacząć nosić nieusztywnianie biustonosze , no i A nie może się od niego oderwać
Pieluszek wielorazowych nie używałam ale czytałam o nich w jakiejs gazetce od gin i chyba jestem na nie -za dużo pracy a i najtańsze nie są
Dziewczyny mam pytanko Kiedy dokładnie robi się glukozę ? też się tego boję , bo ogólnie to ja nigdy nie byłam za słodkim- teraz troche mi się odmieniło ale nie wiem czy do tego stopnia ?? Dzięi za podpowiedź z zimną wodą!
Ulenka - mam nadzieje ze się dogadaliście!
Cypryda -gratulacje udanej wizyty i równie udanego męża:-)
Annte - ja chodze do dwóch - NFZ i nie bardzo jej wierzę ale za to badania miałam za free, częsciowo, i prywatnie i do tego mam zaufanie wieksze, ja bym zmieniła szczególnie jakbym była odpowiedzialna za dwa maluszki!
Na swędzenie polecam Clotrimazolum!
Jeśłi chodzi o lumpki to ja uwielbiam, juz sporo rzeczy kupiłam i młodemu a i siebie i A tez obkupuję zawsze.
Upały mi aż tak bardzo nie przeszkadzają , ja tez nienawidze zimy i wolę ciepełko i mój Młody chyba też - bo od wczoraj pierwszy raz go czuję! W końcu! i tym oto miłym akcentem się pożegnam!
Dobrej nocki dziewczyny!