reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

jestys ale bym cos zjadla...nasypalam sobie miseczke platkow cheerios i chrupie ale to chyba nie to haha kurcze nawet zadnych owocow w domu nie ma ,zapomnialam kupic,a ja ostatnio bez owocow to szaleje.

reklama
Dziewczyny, wiecie co się dzieje z Magda_z_uk?
Dawno Jej chyba nie było na bb, może coś mi umknęło?

Ćwiczę cierpliwość do mojego chłopa... Od rana są zgrzyty w remacie remontowym, jeszcze nie zaczęliśmy a już mam dość :/ Najchętniej bym dała mu wolną rękę i niech sam wszystko planuje, ale szybko bym pożałowała ;) Zwł w temacie kolorystyki...

No to sobie smacznie chrup ulenka, teraz dzidzia potrzebuje duzo zelaza a chyba dodaja to do cheerios...

zanag, ja tez sie zastanawiam co z Magda-z-uk, moze gdzies wyjechala z mezem troche wypoczac?

agrafka, wielkie gratulacje udanej wizyty. To znaczy ze bedzieci mieli parke!!! :)

Agrafko brawo,brawo,brawo!!!! kurcze wezmiecie mi wszystkie dziewczynki:)

Z tego co pamietam to Magda pisala o jakis niezapowiedzianych gosciach na pare dni i ,ze nie bedzie sie na razie pojawiac czesto bo brak czasu

uleńka - ja z kompem nie mam problemów. Ale za to tel nie zawsze chce odpalić BB...

cypryda - to już dziś życzę udanego wyjazdu i żebyś dała radę bez męża. Na pewno będzie dobrze, przyzwyczaisz się.

evi_dzi - to fajnie, że zmieniłaś gina na lepszego i że jesteś zadowolona.

annete - dobrze, że decyzja podjęta. Obyś była teraz zadowolona.

gosia - mi też w tel chowa się klawiatura. Ale dziś wcisnęłam z 'szybkiej odp" na "zaawansowana" (czy coś takiego) i było ok.

makrofag - fajna niespodzianka z tą wizytą :)

zanag - jak to się mówi - tylko spokój może nas uratować. Trzy głębokie wdechy - będzie ok.

agrafka - super:) gratuluję córki :)

Ja przeżyłam dziś glukozę. Nie była najlepsza, później mnie troszeczkę mdliło, ale może też od nadchodzącego upału, który już od 9-tej było czuć.
Ogólnie jestem ostatnio jakaś przybita... Nie wiem, chyba martwię się tym przedszkolem. Jutro Kuba idzie pierwszy dzień, na 4h. Ale jak będzie źle to pójdę po niego szybciej, bo do końca tyg. mam jeszcze urlop. Ale i tak się przejmuję. Boję się, że będzie mu tam źle...ehh...

Idę się kąpać i spać. Jutro trzeba po 7-mej wstać i się wyszykować do przedszkola. Dobranoc.

witam wieczornie dziewczynki, ale produkujecie!
Ledwo nadążam z czytaniem , a tu jeszcze odpisywać pasuje-a więc od konca
Agrafka - gratuluję dziewczynki, faktycznie jakby ich teraz więcej, zrobił ktoś może podsumowanie? a ja przegapiłam :confused2:
Anula -psina słodka
Ewelinka- ja mam tak jak ty- brzuszek mi rośnie ale waga nie,
śliwka ja smaruję raz dziennie i nie swędzi mnie jeszcze
Biust urósł mi o rozmiar do C :szok: i w końcu mogę zacząć nosić nieusztywnianie biustonosze , no i A nie może się od niego oderwać ;)
Pieluszek wielorazowych nie używałam ale czytałam o nich w jakiejs gazetce od gin i chyba jestem na nie -za dużo pracy a i najtańsze nie są
Dziewczyny mam pytanko Kiedy dokładnie robi się glukozę ? też się tego boję , bo ogólnie to ja nigdy nie byłam za słodkim- teraz troche mi się odmieniło ale nie wiem czy do tego stopnia ?? Dzięi za podpowiedź z zimną wodą!
Ulenka - mam nadzieje ze się dogadaliście!
Cypryda -gratulacje udanej wizyty i równie udanego męża:-)
Annte - ja chodze do dwóch - NFZ i nie bardzo jej wierzę ale za to badania miałam za free, częsciowo, i prywatnie i do tego mam zaufanie wieksze, ja bym zmieniła szczególnie jakbym była odpowiedzialna za dwa maluszki!
Na swędzenie polecam Clotrimazolum!
Jeśłi chodzi o lumpki to ja uwielbiam, juz sporo rzeczy kupiłam i młodemu a i siebie i A tez obkupuję zawsze.
Upały mi aż tak bardzo nie przeszkadzają , ja tez nienawidze zimy i wolę ciepełko i mój Młody chyba też - bo od wczoraj pierwszy raz go czuję! W końcu! i tym oto miłym akcentem się pożegnam!
Dobrej nocki dziewczyny!

I ja witam sie wieczornie.
Agrafka gratuluje corci:)
Ja mam okna pootwierane zasnąć nie mogę,męczyć sie będę cos tak czuje. Po pochwale sie ze udali mi sie nagrać malenstwo jak tańczy w brzuchu aż brzuch chodzi hehe.

Moja córa dzis tak dala mi do wiwatu ze nie wiem. Normalnie nie mozna jej chwalić dzis ja pochwalilam ze sie slucha ze taka grzeczna a tu masz!!!

Ulenka dziekuje,nigdy nie wchodzilam tam napisze do którejś dziewczyny.

Hej dziewczyny ja juz po wizycie. Wsio ok nastepna za miesiac i wtedy bede miala glukoze wlasnie bede w 26tc.
Agrafka super gratuluje corci :-) imie wybrane?
Jesli chodzi o kopniaki tak nisko to moja polozna powiedziala ze to normalne bo brzuch moze i duzy ale macica konczy sie pod pepkiem. Jeszcze z miesiac ruchy moga byc odczuwane tak nisko :)
Na te moje twardnienia to mowi ze zapewne za malo wody pije. Ale to prawda w sumie :( musze sie zmuszac na wiecej.

reklama
Witam ostatniego dnia lipca - nadal upalnie.
Gratuluję kolejnej dziewczynki :-)
Estranea - Wiem, ze Kubuś jeszcze mały i bardzo się o niego martwisz,ale będzie dobrze. Dobrze, że idzie tylko na kilka godzin. Najpierw musi panie, dzieci i nowe miejsce (nowe zasady też). Mam nadzieję, że jest dzielny i nie płakał, ale musisz przygotować się na różne reakcje. Ale bądź spokojna - dzieci to wyczuwają. Dużo rozmawiaj i spędzajcie ze sobą dużo czasu. Pracuję w przedszkolu, więc jakbym mogła coś doradzić to polecam się :-) Daj znać jak było.

Do góry