czarna2532
Fanka BB :)
Fakt super ale ciagle widok tzw en face jest kosmiczny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
annte w ktorym tc bylas na polowkowym?
Jak możesz sobie pozwolić,to bierz 3d. Zawsze to fajnie widzieć maluszka w innym wymiarze. A polowkowe im później,tym lepiej. Byle przed 22 tc.
Lilli jutro mam polowkowe i wizytę. Będę ich męczyć o wszystko. Na pewno nie dam się zbyć. Dzięki za pamięć :-)
dziewczyny umówiłam sie na 3D/4D na 2sierpnia:-) ale sie ciesze ale zrowno denerwuje,normalnie hustawka nastrojów
Na 8:30mam sie wstawić na badanie i dr pow ze do 10tej sie wyrobimy bo bedzie to dlugie szczegolowe badanie ciekawe co on mi chce tam robic heh
Magda z uk, Ulenka, annte, dzięki za odpowiedź. Tak jak pisałam, to swędzenie i ból nie są przesadnie dokuczliwe, ale ja jestem taka panikara, że zaraz mam wizję pękającej macicy.
A tak przy okazji - macie zamiar/musicie próbować rodzić drogami natury?
mam pytanie: na ostatniej wizycie gin mi przepisała żelazo i magnez+potas i biorę wg jej zaleceń, ale teraz dostałam od znajomej suplement dla ciężarnych i zastanawiam się czy zacząć braćm bo w nim też m.in jest np żelazo.
Czy są wśród was takie co zazywają witaminy dla ciężąrnych i jednoczesnie biorą dodatkowo mg i zelazo?
Chyba w takich witaminach są niewielkie ilości tych pierwiastków? Bo nie wiem czy jak chcę brać takie witaminy to powinnam mieć zmienijszone dawki tego magnezu i zelaza co mi gin kazała brać. A do wizyty daleko...