reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Słonko ja nie chcę urazić nikogo absolutnie, ale akurat familia mojego M.....ehh....nie ważne....jest nie fajnie i tyle . Ja już nie staram się zrozumiec, bo się nie da. :baffled:A za ten bób, to masz u mnie po uszach.:-p Ja sto lat nie jadłam, a tak lubię!

reklama
Magda z ukprzykre to kiedy nie ma zrozumienia w rodzinie. U nas nie ma konfliktu na tle religijnym, ale brat mojego męża o kilku lat się nie odzywa ani do nas ani do rodziców przez swoją żonę. Nawet jak urodziło im się dziecko to nie powiadomili nikogo.

Co do strachu przed porodem. Ja się jakoś bardzo nie bałam, wiedziałam że muszę urodzić i dać radę. Chciałam bardzo sn, ale wyszła cc. Wyobrażałam sobie że drugie będzie sn, bo bardzo chciałam się tutaj spełnić, ale niestety nie dane mi chyba. Na kolejne dziecko nie decyduję się na pewno z różnych względów.

Ja jeszcze zupę gotuję na jutro coby mieć dopołudnie wolne i skoczyć z córcią na plac zabaw zamiast ślęczeć w garach, bo ona koło południa musi zjeść obiadek i musi to być ziupa.

Ja też zdecydowałam się na drugie dziecko ze względu na to, żeby Ninka nie była kiedyś sama. Ja mam rodzeństwo o 15 lat starsze, R z bratem nie ma kontaktu. :/

No nic trzeba się zbierać do snu po mału, bo jutro znów mój słodki budzik obudzi mnie po 6 :)

Annte ja kiedyś myślałam,że mój brat się zmieni jak założy swoją rodzinę....niestety nic z tego. :-(

Mitemil w Pl minęła już 24.....Kochana najlepsze życzenia urodzinowe! Aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować. Szczęścia – dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy – bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić. Abyś każdego kolejnego dnia na nowo odkrywała piękno życia i nigdy nie wątpiła w to,że jesteś kimś naprawdę wyjątkowym :-) Mam nadzieję,że Twój dzisiejszy dzień będzie bardzo udany!

Witajcie :)
Mitemil - najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!

Mam dziś wolne, a i tak nie śpię od 5 ;) Nad ranem siły mi się pączki. Zgadnijcie, po co wyślę rano męża do piekarni? Oby się szybko obudził...
Pisałyście o swoich rodzinach. Moja również nie należy do dużych. Sama mam 1, dużo starszego brata, z którym mam bardzo dobre relacje. Troszkę się one ostatnio pogorszyły, ale to ciężki dla mnie temat i nie czuję się gotowa nim podzielić :/ W każdym razie wiem, że możemy na siebie liczyć.
Kuzynów mam dosłownie 3 i kontakt wyłącznie sms/fb w urodziny. U męża wygląda to ciekawiej, ale tylko pozornie. Każda rodzina ma swoje za uszami ;) Dla mnie najważniejsze, by ta, którą teraz tworzymy była szczęśliwa i kochająca się. Dlatego też nie wyobrażam sobie mieć tylko 1 dziecko. Musi być 2 :) Choć nie bardzo wiadomo w jakim odstępie czasu ;)

Miłego dnia Dziewczynki. Do moich pączków daleko, mężu śpi jak zabity... Idę organizować jakieś śniadanie zastępcze.

dzieńdobrerek

Ja też tak tylko na szybko, mam nadzieję że uda mi sie potem Was nadrobić

Mitemil - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych, dużo zdrowia, uśmiechu,i radości, spokojnej ciąży i lekkiego porodu :)

Dzień dobry:-)

U nas piękny, słoneczny poranek. Jadę z dziewczynkami do szkoły. Okruszek kopie jak szalony :-) Wszystkim oczywiście życzę miłego dnia!

Hej Laleczki ;-)

Ja dziś mam smutny dzień bo dziś Mąż sprzedaje nasze autko... tak się do niego przywiazalam... :-(

Na pocieszenie chce sobie pojechać do Mama i Ja .

Mitemil najlepszosci Kochana ;***

Dzis ide na obiad do Mamy ;-) wiec mam dzien byczenia. Tylko pranie musze zrobić :-)

reklama
Witam wszystkich;) u mnie dziś jakoś kiepsko od rana wszystko mnie denerwuje i chce mi się bez sensu płakać ale jestem w pracy więc muszę się trzymać

Do góry