reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Lilli a to swoją drogą. Bo dzieci zawsze już będą miały siebie, a potem ich rodziny:-) Bardzo dobrze córcia powiedziała!
slonkoonline
Mama Juleczki
Lilli a to swoją drogą. Bo dzieci zawsze już będą miały siebie, a potem ich rodziny:-) Bardzo dobrze córcia powiedziała!
O to, to!!!!! Ja właśnie mam tylko siostrę, młodszą 12 lat, chorą i nie mogę nią dzielić trosk. Taka mam jakąś okrojona rodzinę. Zawsze mówiłam, że nie będę mieć jednego dziecka, bo zrobiłabym mu krzywdę. Tak zawsze, jak nas zabraknie będą miały siebie na wzajem!!!!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja mam brata, ale z różnych względów nasze drogi się rozeszły...Jak wspominałam mąż ma 3 rodzeństwa, ale ze względu na wiarę układy raczej bardzo oficjalne. I tak na prawdę jesteśmy sami:-( Zdaję sobie sprawę,że mieć dzieci, a zbudować dobrą więź między nimi to dwie różne sprawy...Dlatego po tym porodzie do pracy nie wrócę. By moim dzieciom nigdy mnie nie brakowało, tak jak mnie brakowało moich rodziców... Dziś jednak, jak patrzę na moje córki, jak widziałam co się działo, kiedy jedna z nich poleciała do Pl....mam nadzieję,że uda mi się ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Lilli zazdroszczę Ci tak licznej tej najbliższej rodzinki! To musi być cudowne:-)
Oomamba jasne,że możesz zapytać. Ja jestem katoliczką i w takim duchu wychowujemy dzieci. Cała rodzina mojego męża to Swiadkowie Jehowy. Mój mąż wyrzekł się tej wiary w wieku 17 lat i stąd to potępienie dla nas teraz. Bo on teraz wiadomo.....uznaje nasze obyczaje itd...To jest tragiczne dla mnie, bo nie wiem co to za wiara, która każe tak gardzić najbliższymi
Dodałam fotki na zamkniętym, ale jakość ich tragiczna tam...nie wiem czemu
Oomamba jasne,że możesz zapytać. Ja jestem katoliczką i w takim duchu wychowujemy dzieci. Cała rodzina mojego męża to Swiadkowie Jehowy. Mój mąż wyrzekł się tej wiary w wieku 17 lat i stąd to potępienie dla nas teraz. Bo on teraz wiadomo.....uznaje nasze obyczaje itd...To jest tragiczne dla mnie, bo nie wiem co to za wiara, która każe tak gardzić najbliższymi
Dodałam fotki na zamkniętym, ale jakość ich tragiczna tam...nie wiem czemu
Ja również uważam, że dziecko powinno mieć rodzeństwo, ja mam 8 lat starszą siostrę , co prawda długo nie miałyśmy wspólnych tematów, ale teraz, kiedy nie mamy rodziców, mamy tylko siebie, dzwonimy bez przerwy i jest moją przyjaciółką.
Szukam tego filmu i nie mogę znaleźć, ale się nie poddaję.
Oto mój ulubiony filmik z porodu, za każdym razem wzruszam się jak mama bierze dziecko na ręce i płacze.
https://www.youtube.com/watch?v=A-v...outube.com/watch?v=A-vaj7DPoP8&has_verified=1
Szukam tego filmu i nie mogę znaleźć, ale się nie poddaję.
Oto mój ulubiony filmik z porodu, za każdym razem wzruszam się jak mama bierze dziecko na ręce i płacze.
https://www.youtube.com/watch?v=A-v...outube.com/watch?v=A-vaj7DPoP8&has_verified=1
reklama