Witam,
ufff jak miło że ten dzień ma się ku końcowi:-) Mój syn już dziś chya chciał mnie zamordować
zepsuł wąż od prysznica itysiąc innych rzeczy. Zaraz robię kurczaka w sosie słodko kwaśnym na kolacje
Anulka proszę mi się koniecznie pochwalić co nabyłaś na zakupach, uwielbiam takie sklepy o których piszesz
Uleńka no i dobrze że jedziesz, jak masz możliwość to szalej
możesz trochę za mnie też poszaleć
Olushia też tak mam z tym twardnieniem, czasem właśnie tylko połowa, też mnie to trochę martwi, ale póki żadnych innych objawów brak, to przyjmuje to jako niegroźne i normalne. Może faktycznie to skurcze braxtona, tylko wyjątkowo wczesnie.
Qraa mam to samo, roztargnienie i niemoctwo:
ale najbardziej drażnie mnie to że nie potrafię sklecic zdania i się wysłowić..
Estranea jak czytam twoje posty, to naprawdę czuję jakbym to ja pisała, mamy podobne problemy z naszymi chłopakami, też widzę bidulko siedzisz większość dnia sama z dzieckiem, ja też, niby to nic strasznego bo przeceiż miliony matek też, ale wiem dokładnie jak się czasami z tym czujesz, bo podejscie mamy chyba takie same, ja też wszystko przezywam bardzo wszystko co związane z wychowaniem i często mam wrażenie że sobie nie radzę. Ahhh taka moja natura
Co do świadków Jehowy, to moj wujek wyrzekł się tej wiary i ożenił z moja ciotką, ale już ze 30 lat mieszkają pod jednym dachem z jego rodzicami - swiadkami, ale jakie relacje ich były, to nie wiem.Ale to faktycznie dziwni ludzie, jacys tacy wycofani, wiadomo każdy wierzy w co chce ale wkurza mnie to ich łażenie po domach i wogole...
Wiecie co, jestem w szoku jak mój robak się rozpycha! No już sama nie wiem czy ja sobie to dopowiadam czy jak, ale normalnie nieraz z jednej strony brzucha mam taką banię, jakby się tam cały schował, albo znów tak bardzo niziuteńko takie jajo
I jak mocno to czuję, woow
Dziwne to dla mnie, bo pamiętam że w 1szej ciązy to koło 22 tyg dopiero czułam jakies pierwsze delikatne ruchy, a to co się teraz wyprawia, to aż się boje co będzie pozniej