reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ulenko- słyszę kochanie, jutro ide ostatni dzień, posprzątać biurko i nie ma zmiłuj.
ale tylko zrob co musisz i bye bye!!
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dobra lece do fryzjera hurraaaa!!!! do później laski:-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ulenko ja tez mam odrosty a mama fryzjerka już nie może na to patrzeć hihi. No ale ja sobie obiecałam że nie ufarbuje w pierwszym trymestrze. Jeszcze troszkę :-) i będę znów piękna
M
mama290
Gość
Ja mam na wadze minus 10 ale ze mna I z dziecmi jest wszytsko ok wiec u mnie nic nie beda robic no chyba ze zaczelabym wiecej tracic Agrafka cale szczescie ze wszystko ok pobiezesz sobie dupka wspanialego I bedzie ok:-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Do dziewczyn z Gdańska i okolic :-)
Anncka, Misia to jak umawiamy się jakoś na sobotę do Alfy?;-)
Moj Mąż w pracy wiec muszę iść sama :-(
Moze któraś jeszcze dołączy? :-)
Anncka, Misia to jak umawiamy się jakoś na sobotę do Alfy?;-)
Moj Mąż w pracy wiec muszę iść sama :-(
Moze któraś jeszcze dołączy? :-)
M
mama290
Gość
tutu tutorial – jak zrobić tutu bez szycia na maszynie | LONG RED THREAD Jopal mozna cos takiego ja robilam corce
Agrafka - odpoczywaj dużo to szybko wrócisz do sil. A jak ginekolog karze iść na l4 to lepiej posłuchać
Mnie na samym początku złapała choroba (gorączka i zagrożenie ciąży) to najpierw byłam 2 tygodnie na l4, później poszłam na kontrolę to znów się doszukała czegoś i dostałam następne 3 tygodnie l4.
Mam zamiar wrócić do pracy 28 maja...
Przez to zwolnienie się tak rozleniwiłam, że jakaś masakra. Na początku no to wiadomo - choroba i nudności nie dawały mi żyć, ale od tego tygodnia to totalnie się lenię zamiast sprzątać i w końcu zabrać się za gotowanie.
Mąż się ze mnie nabija, że muszę jeść pierwszy posiłek na leżąco i wyglądam jak na załączonym filmiku
http://joemonster.org/filmy/61247/Obudzona_przez_ciasteczko
Ja też mam remont tzn jestem już na końcówce > teraz pozostało mi mycie okien, sprzątanie pyłu, który jest wszechobecny, znoszenie ciuchów z piwnicy. Zamiast tego zamknęłam się w sypialni i siedzę na bb
Mnie na samym początku złapała choroba (gorączka i zagrożenie ciąży) to najpierw byłam 2 tygodnie na l4, później poszłam na kontrolę to znów się doszukała czegoś i dostałam następne 3 tygodnie l4.
Mam zamiar wrócić do pracy 28 maja...
Przez to zwolnienie się tak rozleniwiłam, że jakaś masakra. Na początku no to wiadomo - choroba i nudności nie dawały mi żyć, ale od tego tygodnia to totalnie się lenię zamiast sprzątać i w końcu zabrać się za gotowanie.
Mąż się ze mnie nabija, że muszę jeść pierwszy posiłek na leżąco i wyglądam jak na załączonym filmiku
http://joemonster.org/filmy/61247/Obudzona_przez_ciasteczko
Ja też mam remont tzn jestem już na końcówce > teraz pozostało mi mycie okien, sprzątanie pyłu, który jest wszechobecny, znoszenie ciuchów z piwnicy. Zamiast tego zamknęłam się w sypialni i siedzę na bb
Dodam post też tutaj, może więcej osób tu zagląda...
Jestem już po drugim usg. Wg USG jest to 9,0 tc , maleństwo ma 23mm pięknie biło mu serducho, wiercił się strasznie i wydawało mi się, że podniósł rączkę do góry
. Na dole załączam zdjęcie. I tyle moich dobrych wiadomości
... cytologia wyszła mi "bardzo źle". Jak bardzo źle nie wiem, bo "pani dr" poinformowała mnie u wyniku ustnie, ja pytając co oznacza słowo "nieprawidłowo" stwierdziła, że zalecenie jest takie by powtórzyć badanie za pół roku , bo "nie wiadomo jak się to w tej ciąży rozwinie". Jestem kłębkiem nerwów, szczerze jak powiedziała mi to po wejściu do gabinetu, było mi już wszystko jedno czy zobaczę to bijące serducho czy nie, tak byłam rozstrzęsiona
czy któraś z was miała cos takiego? Co może oznaczać "nieprawidłowo" bo od tej pseudo lekarki nie mogłam nic wyciągnąć...
Zobacz załącznik 625149
Jestem już po drugim usg. Wg USG jest to 9,0 tc , maleństwo ma 23mm pięknie biło mu serducho, wiercił się strasznie i wydawało mi się, że podniósł rączkę do góry
Zobacz załącznik 625149
reklama
mama290 też bym chciała zgubić parę kilo w ciąży, a tu raptem jeden kilogram, który zaczynam nadrabiać Ta sukieneczka tiulowa obłędna!!
evi_dzi filmik ze świnką uroczy Ja też miałam plany wrócić do pracy, ale mąż mi wybił to skutecznie z głowy. Zbliża się lato, a u nas w pracy klima wisi chyba tylko dla ozdoby
evi_dzi filmik ze świnką uroczy Ja też miałam plany wrócić do pracy, ale mąż mi wybił to skutecznie z głowy. Zbliża się lato, a u nas w pracy klima wisi chyba tylko dla ozdoby