reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Martia jakas ta lekarka dziwna jak ci nie podala wiecej szczegolow ja sie nie przejmuje ta waga a spodniczka jest naprawde prosta w wykonaniu :-) musialam takie sprawic prawie wszystkim miskom I lalkom mojej corki bo mi zyc nie dawala:-)

reklama
Musiałam z niej na siłę wyciągać, bo nic mi powiedzieć nie chciała, zastanawiam się czy nie powtórzyć cytologii gdzieś prywatnie :no:

Powiedziała mi ,że "być może infekcja hpv" :-( poczytałam i zastanawiam się "JAK", skoro stały , wierny (raczej) partner od wieeelu lat... zamiast się cieszyć dzidzią to ja się stresuje

Juz doczytalam ze tylko cytologia akbo test to zakupu w aptece i lekarz musi wykonać ok 140 zl kosztuje i pisza zeby kazda kobieta po poronieniu gi robila bo az 20% rocznie choruje właśnie po na hpv. I partnera vadac tez. Drogo ale raz na rok t o w miare cena.

reklama
Martia a nie dostałaś tego wyniku do ręki?? Przecież wyniki są muszą Ci dać do ręki conajmniej do skopiowania bądź sami skopiować a tam kawa na ławę powinno być wszystko napisane, nie musisz robić nowej cyto idź do tej lekarki MUSI dać Ci wyniki i idź z wynikami po prostu do innego gina.

tu masz link
Prawa Pacjenta - Do kogo należą wyniki badań - do pacjenta czy świadczeniodawcy podeprzyj się paragrafem jak nie będą chcieli Ci wydać. Ech Ci lekarze myślą że rozumy pozjadali i są ważni.

Ja od lat mam wszystkie oryginały swoich cytologii w teczce.

Do góry