reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Ja mam bęben straszny. Ale zawsze byłam z tych pulchniejszych. Ale widać ewidentnie ciążę od około 2 tyg. Ostatnio spotkałam koleżanke której 3 miesiące nie widziałam i ona że strachem w oczach i pytaniem czy jestem w 100% pewna czy to nie bliźniaki. Ale z córka też wywalilo mnie na początku a potem długo długo nic dopiero zaczął ciazowo zaokraglac się pod koniec 6 miesiąca
Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, podgoniłam was troche, widziałam wątek zdjęciowy - co jedna to ładniejsza, wstyd będzie swoje zdjecie wstawic
Dzis dzień fatalny... czekam cały tydzień na niedzielę, żeby spędzic ją całą z mężem, a potem i tak same przykrości. Cieszę się, że jutro z samego rana idzie do pracy. Już wole być sama. Juz nie chcę wspolnych niedziel.
Nie smęcę, dobrze że u was humory dobre. pozdrawiam
Dzis dzień fatalny... czekam cały tydzień na niedzielę, żeby spędzic ją całą z mężem, a potem i tak same przykrości. Cieszę się, że jutro z samego rana idzie do pracy. Już wole być sama. Juz nie chcę wspolnych niedziel.
Nie smęcę, dobrze że u was humory dobre. pozdrawiam
U mnie brzucha ciążowego nie widać, bo mam swój baleron :-) Jeszcze 2 tyg i ide na zwolnienie, już się nie mogę doczekać.
Naszły mnie jakieś czarne myśli, najchętniej chodziłąbym na usg codziennie, aby sprawdzać, czy wszytsko z dzidzią ok
oo mamba- nie smutaj, wszytsko będzie dobrze.
Naszły mnie jakieś czarne myśli, najchętniej chodziłąbym na usg codziennie, aby sprawdzać, czy wszytsko z dzidzią ok
oo mamba- nie smutaj, wszytsko będzie dobrze.
Dziewczyny ja też chce tak jak Wy.. u mnie jeszcze ani troszkę brzuszka nie widać a tak bardzo bym już chciała jutro idę na wizytę na 11.30, nie mogę się już doczekać
Misia - wesołego masz tego męża a Ty chcesz go oddać za arbuza hihi
Misia - wesołego masz tego męża a Ty chcesz go oddać za arbuza hihi
Ja tez mam brzuch... ale z sadelkiem a nie dzidziunkiem w srodku haha.
Moj Miko juz sie lepiej czuje i nie chce spac!!! Caly dzien w lozku spedzil a na wieczor sie rozbawil, moj misio kochany...
Moj maz na moje pytanie, kogo widzialby w roli matki chrzestnej odpowiedzial - a moze Twoj brat Jurek....
Dzisiaj kuzyn mi powiedzial, ze sam zrobi mi lozeczko (kuzyn ma swoja drewutnie hihii tz zaklad stolarski) wiec na lozeczko nie wydam ani zlotowki
Moj Miko juz sie lepiej czuje i nie chce spac!!! Caly dzien w lozku spedzil a na wieczor sie rozbawil, moj misio kochany...
Moj maz na moje pytanie, kogo widzialby w roli matki chrzestnej odpowiedzial - a moze Twoj brat Jurek....
Dzisiaj kuzyn mi powiedzial, ze sam zrobi mi lozeczko (kuzyn ma swoja drewutnie hihii tz zaklad stolarski) wiec na lozeczko nie wydam ani zlotowki
dziewczyny pochwale się inteligencją i dobrocią mojego męża !
mówię do niego - Kochanie, idę się wykąpać czy może chcesz pójść do łazienki się załatwić czy coś i wrócić do grania na kompie ?
m- tak, już idę.
Po 10 minutach nadal nie wychodzi ale słyszę jak leje się woda do wanny . Myślę sobie "jaki on kochany , kąpiel mi szykuję.."
NO taaaaak, po 50 minutach wychodzi z tekstem - "kochanie już możesz się wykąpać , pograłaś sobie ?"
Oto różnica między "słyszę" a :słucham"...
Zabije go kiedyś
Mam wrażenie jakbyś opisała mojego męża
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Agrafka, to podobnie jak ja Po 3 cc mój brzuch pozostawia wiele do życzenia Z drugiej strony ja już czuję,że rośnie i też niektórzy to widzą A Ty zresztą to przesadzasz, widziałam fotki
Abby kciuki za wizytę! Czekamy na wieści:-)
Oomamba ja nie narzekam teraz na męża, ale bywały czasy, gdy mieliśmy podobnie...ja czekałam na weekend jak na zbawienie, a potem miałam dość....ehhh.....trzymaj się. Kiedyś będzie lepiej;-)
Madzia szybko Ci brzuszek rośnie, ale co tam.....toż to sama radość
Ewelinka pięknie rośniecie!
Misia przy takim typie faceta nie oczekuj,że kiedyś będzie słuchał. Prędzej Ty zmienisz stosunek....Znam to z autopsji;-):-) Choć mnie to po latach już raczej bawi, niż wkurza
Mitemil arbuz powiadasz? Ehhhh...gdyby nie te kilometry;-)
Annte no nie gadaj,że męża po parówki wysłałaś w niedzielę Oj dobry chłopak z niego
Estranea to Ci dopiero dobra teściowa
Cypryda dobrze czytać,że Mikoś ma się już lepiej. Super sprawa z tym łóżeczkiem!
Abby kciuki za wizytę! Czekamy na wieści:-)
Oomamba ja nie narzekam teraz na męża, ale bywały czasy, gdy mieliśmy podobnie...ja czekałam na weekend jak na zbawienie, a potem miałam dość....ehhh.....trzymaj się. Kiedyś będzie lepiej;-)
Madzia szybko Ci brzuszek rośnie, ale co tam.....toż to sama radość
Ewelinka pięknie rośniecie!
Misia przy takim typie faceta nie oczekuj,że kiedyś będzie słuchał. Prędzej Ty zmienisz stosunek....Znam to z autopsji;-):-) Choć mnie to po latach już raczej bawi, niż wkurza
Mitemil arbuz powiadasz? Ehhhh...gdyby nie te kilometry;-)
Annte no nie gadaj,że męża po parówki wysłałaś w niedzielę Oj dobry chłopak z niego
Estranea to Ci dopiero dobra teściowa
Cypryda dobrze czytać,że Mikoś ma się już lepiej. Super sprawa z tym łóżeczkiem!
reklama
czarna2532
Fanka BB :)
Dziewczyny faceci maja to do siebie ze nie maja podzielnej uwagi czasem doprowadza mnie to do... Kobieta to jedna reka karmi dziecko druga gada przez telefon noga odkurza i jeszcze mysli co by tu na obiad zrobic hehee
Kciukasy za jutrzejsze wizyty
Kciukasy za jutrzejsze wizyty
Ostatnia edycja: