reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam :) prawie codziennie Was czytam, jakoś się wcale tak nie wypowiadam... cóż, skryta ja ; p
Cóż, brzuszka mi jeszcze nie widać, ale talia chyba powoli mi znika, a jestem szczupłą osobą.
Nie mogę się doczekać środy... ostatnio usg miałam 5 maja. Chcę wiedzieć co się dzieje u maluszka :)

Avon witaj :-)
Czarna-nic mnie tak nie wkurza jak brak podzielnosci uwagi u malza. Raz go poprosiłam, zeby mi w kuchni pomogl. Po 5 min kazalam mu isc sobie :-D
Dobranoc kochane :*

Witajcie!
No to zaczynamy tydzień wizytowy, hihi.

Ewelinka- Kochana na pewno będzie wszystko dobrze dzisiaj na USG. Przecież miałaś z piątek USG jak byłaś na pogotowiu i było wszystko wspaniale. Dzisiaj też tak będzie, także głowa do góry! Ja wczoraj się nie odzywałam, bo nie było mnie w domu. Byliśmy najpierw w Kościele a potem na większe zakupy jechaliśmy do centrum handlowego. Jak wróciłam wieczorem, to już byłam taaaaka padnięta, że nie było szans, aby cokolwiek napisać. Boże, jak ja nie znosze teraz zakupów- szok, nie poznaję siebie.

Abby- trzymam kciuki za wizytę!

Czesc mamunki :)

Witam was poniedzialkowo, zaczynamy nowy tydzien, nasze dzidzie urosna o kolejne milimetry i gramy :)
Ja zbieram sie powoli do pracy, Mikunio z racji wczorajszej niedyspozycji zostaje w domu z babcia.

Milego dnia kobietki :)

Witam i Ja :) ale mnie muli dzisiaj nawet obcy ludzie pytają co ja taka blada....wiec moj syn o 4.50 zarzadzil poranek w dzien pospal 2.5h gdzie Ja zanim zasnelam to on juz wstał zazdroszczę tym co tak latwo zasypiaja. Mamy powiedzcie zielony ropny katar od czego u dziecka jest? U nas ida gorne 5 i wcześniej przy tych 3,4 ,ocznych bylo tak samo ale moze jest inna przyczyna ktora wy pomożecie mi znaleźć ? :)(

Witam .
Jagoda - melduje iż mam dostęp do wątku.
Dziś mogę mieć kiepską frekwencję na forum ale mam bardzo zly dzień dzisiaj. Fizycznie i psychicznie dzisiaj muszę odpocząć :(
Trzymam kciuki za wizyty. Miłego dnia

reklama
Witam się po weekendzie, melduję, że wsio ok byłam u teściów na weekend i nie dało z internetu korzystać. Jagoda ja nie mam dostępu:-(.

Nadrobię wszystko obiecuję:-D i wtedy popiszę:-)

Do góry