reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry moje kochane, trzymam kciuki za wizytujace się
Paulina Maria zielony katar oznacza bakteryjne czy tam wirusowe i trzeba isc do lekarza.
Właśnie mnie mąż obudził do pracy (mam na 10) i wyrwał mnie ze snu jak to jechałam sobie windą na wieze Eiffla :-)

reklama
Witajcie:-)

Ja mam zawsze lekki dół w poniedziałek, ale cóż....jakoś trzeba to ogarniać. Wszystkim oczywiście życzę miłego dnia i udanego całego tygodnia :-)

Witam sie poniedziałkowo i póki co słonecznie (chociaz chmury nadciągają), po piatkowej wizycie wszystko ok, dzidzia rośnie, serduszko bije ufff...denerwowałam się okrutnie tą wizytą.

Dostępu do zdjęć nie mam :(

Pozdrawiam nowe mamusie i trzymam kciuki za was i za wizytujące :)

Jopal a jestes na liscie grudniowek? Bo ja z listy pisalam dane do moderatorki. Napisze do niej zeby Ciebie dodala i jak jeszcze kogos nie ma to pisac pisac

Ja tez mam dostep dzieki:-)prawie cala noc nie spalam obudzilam sie I jakos mi mokro I sobie mysle ze pewnie wody mi sie sacza przestraszylam sie dwie godziny siedzilam z wkladka w majtach I jedno jest pewne to nie wody tylko sie posikalam:szok:tzn tak troche zmeczona bylam padlam nie wiadomo kiedy I nawet nie poczulam ehhhh pinkie poprostu:-)

Paulina jeśli taki katar się pojawia,najlepiej zrobić wymaz i sprawdzić co to jest ;-) Oby szybko przeszło. Mojemu synkowi idą też 5 i złapał katar,ale taki lekki.

Annemase dobrze,że wszystko ok po wizycie. Oby tak dalej!

Abby, Ewelinka....kciuki trzymam i czekam na wieści :-)

reklama
Do góry