reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Elka - w końcu mogę Cie tu przywitać! :-) witaj Kochana i bądź tu z nami jak najczęściej :*

reklama
Jeśli chodzi o ciuszki dla maluchów, to naprawdę są fajne rzeczy w lidlu. Ja tam kupuję body, bluzki, dresy itp. i są naprawdę dobre i dość tanie. W pepco już gorzej, bo są tanie ale szybko się mechacą (np, dresy, bluzki). Ale na np. podwórko jak znalazł - przynajmniej nie szkoda :)
Natomiast kupowałam rzeczy w smyku i np. body często się rozciągają (w szerz) i na moim Kubie po prostu brzydko wiszą. Kaftaniki też miałam i były mega szerokie. Ale niektóre trafiła i są ok. Polecam również ubranka z C&A. Są dość dobre gatunkowo.

witaj elka :) spokojnej ciąży!

magda - super że wszystko ok, i termin wyznaczony, wow:) I narobiłaś mi ochoty na kopytka...

A mnie dziś naszła ochota na szarlotkę i wyobraźcie sobie, że mi teściowa zrobiła - szok :p

ewelinka - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!

Idę oglądać film. Do jutra!

Do góry