reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dobra,ja spadam kłaść dzieci. Zajrzę później :-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia hihi gdyby tak było można :-)
Smerfetka, Anula co z Wami?
Smerfetka, Anula co z Wami?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mnie ciągnąć tez nie ciągnie ale na stres moze by pomogło ;-)
Magda Singh
Fanka BB :)
Jakos mnie nie ciągnie do tego
A właśnie niektóre dziewczyny w ogóle zamilkły bez żadnego powodu ...
no ja bylam w kitchen i robilam siobie kanapki bom glodna bardzo juz....ale zaraz uciekam klasc mala spac...
reklama
Jeśli chodzi o ciuszki dla maluchów, to naprawdę są fajne rzeczy w lidlu. Ja tam kupuję body, bluzki, dresy itp. i są naprawdę dobre i dość tanie. W pepco już gorzej, bo są tanie ale szybko się mechacą (np, dresy, bluzki). Ale na np. podwórko jak znalazł - przynajmniej nie szkoda
Natomiast kupowałam rzeczy w smyku i np. body często się rozciągają (w szerz) i na moim Kubie po prostu brzydko wiszą. Kaftaniki też miałam i były mega szerokie. Ale niektóre trafiła i są ok. Polecam również ubranka z C&A. Są dość dobre gatunkowo.
witaj elka spokojnej ciąży!
magda - super że wszystko ok, i termin wyznaczony, wow I narobiłaś mi ochoty na kopytka...
A mnie dziś naszła ochota na szarlotkę i wyobraźcie sobie, że mi teściowa zrobiła - szok
ewelinka - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Idę oglądać film. Do jutra!
Natomiast kupowałam rzeczy w smyku i np. body często się rozciągają (w szerz) i na moim Kubie po prostu brzydko wiszą. Kaftaniki też miałam i były mega szerokie. Ale niektóre trafiła i są ok. Polecam również ubranka z C&A. Są dość dobre gatunkowo.
witaj elka spokojnej ciąży!
magda - super że wszystko ok, i termin wyznaczony, wow I narobiłaś mi ochoty na kopytka...
A mnie dziś naszła ochota na szarlotkę i wyobraźcie sobie, że mi teściowa zrobiła - szok
ewelinka - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Idę oglądać film. Do jutra!