reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Hahah. Ja tez chcialam ale on odwala najprzyjemniejsza część ciąży a resztę to my mamy robić i potem rodzic ? Moj bedzie mial ciezko jak będę sie wydzierac i go wyzywac :)

reklama
Oj pierogi bym zjadla ;) chociaz dzisiaj na obiad danie ktore znam i uwielbiam przez moją prababcie czyli Łazanki ! Mniam :) na szczescie jestem dzisiaj sama w domu wiec sie nie spiesze a po za tym porcja bedzie solidna ;)

Hej. Witam ze sloneczkiem!;) siedze na laweczce i lapie promyki slonca:)

Misia fajnie ze wszystko w porzadku i super fasolcia!

Hej nowe mamy. Poprosze o wasze dane do listy grudniowek

Agrafka jak sie czujesz?

Ulenka jak dzisiaj?

Anemase&&&&
Sporo mam sie nie odzywa

Łazanki !!!! W kolejce beda za pierogami z jagodami
Jagoda- milo Cie widzieć, piję miete bo bylam na rozmowie z wc :-)
Proszę o zmianę terminu na 30.12 :-)

Pewnie zabiegane, większość z nas pewnie pracuje jeszcze, jak wszystkie będziemy na L4 to dopiero forum będzie wrzało :) jak w ulu :)
Misia jakie pomysly! Hehe ale ją taka drastyczną to bym chyba nie była :)

Misia - za dużo tych zbiegów okoliczności :p ja mam dzisiaj na obiad pierogi :p domowej roboty od koleżanki mojej mamy :-) gdy dowiedziałam się że robi to powiedziałam mamie że bym sobie je zjadła :-) i następnego dnia dostałam :D

reklama
Ja też się martwię o dziewczyny. Smerfetka dość długo nie pisze....kobietki odezwijcie się ;-)

Mama najlepsze życzenia dla chłopców! Niech rosną zdrowo dając Wam każdego dnia mnóstwo radości :-) No i super że mdłości przeszły.

Misia padlam czytając o tych obrzędach....Hahaha, dobrze że ja mam cc :-D

Agrafko cieszę się,że już masz TYLKO mdłości,ale niech i one idą precz!!!! :-)

Jagoda korzystaj ze słonka ile się da :-)

Karolka witaj i rozgosc się :-)

Ewelinka wbijanie paznokci....uuu....Ty nie dobra :p

Annemase kciuki za wizytę i czekamy na wieści :-)

Abby mąż wróci,to sobie przypomnisz co to sex ;-)

Anula oby nigdy więcej koszmarów. Tez miewam,ale w ciąży to norma,więc się nie martwie :-)

Estranea ochota wróci, jeszcze mąż będzie miał dość :-D

Anncka mój mąż też wyrozumiały,ale on zaprawiony w boju ;-)

Cypryda mi wizyta u fryzjera zawsze humor poprawia, więc życzę by i Tobie poprawiła :-) No i chwil wytchnienia jak najwięcej dla Ciebie kochana!

Ja jadę po córkę do szkoły, potem podszykuje obiad i znowu kurs. Nogi mi już po całym tygodniu ledwo chodzą :-/

Ostatnia edycja:
Do góry