reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Aa wydawało mi się że właśnie pisałas o 6.12 :-) ja mam w karcie ciąży dwa terminy 6.12 i 30.11 bo maluch od początku starszy :-)

reklama
Ja na karcie ciąży mam tylko moje imie i nazwiska, pesel, i moja grupe krwi. Tacy lekarze ! :) chcialam sama wpisac ale zeby na mnie nie krzyczeli potem ; p

A wiesz co ? Ja bym chciala rodzic gdzies w Indiach ! :) bo tam jest jakies plemie gdzie jak kobieta rodzi ma w reku sznurek ktory jest przywiazany do jąder męża i jak ją boli to może ciągnąć z całej siły. Dlaczego tylko kobiety maja cierpiec przy porodzie ? ;)

Anncka haha to by był wrzask :D ale mi Dzidzius ma pizniej wyjsc bo termin mam na 16.12 wg usg ;-)
Misia haha Ty brutalu ;-) sama chcialam więc na Mężu nie bede sie znecac a bynajmniej nie w ten sposób ;-) starcza mu moje krzyki i wbijanie paznokci hihi :-D

reklama
Lazy-witaj :-)
Słonko-moj alergik wiec kaszel często w nocy, czasem mam ochotę wyjsc z domu w nocy i wyspac sie na przystanku autobusowym :-)
Sex omamba i wiekszosc moze dla mnie nie istnieć, chodz przed ciąża bylo zupełnie odwrotnie.
Dziś mam dzień z mdlosciami
Magda-milego dnia również kochana,sny mam też z kosmosu i często jak misia koszmary
Annemase kciuki zacisniete !!
Karolka witaj :-)
Ja w pracy zamowilam sobie ruskie pierogi i żurek :-) jami jami :-D
Dzis oprocz mdłości nic nie dolega, nic nie boli :-)
Przytulam Was wszystkie :-D

Do góry