reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hahah. Ja tez chcialam ale on odwala najprzyjemniejsza część ciąży a resztę to my mamy robić i potem rodzic ? Moj bedzie mial ciezko jak będę sie wydzierac i go wyzywac :)

reklama
Oj pierogi bym zjadla ;) chociaz dzisiaj na obiad danie ktore znam i uwielbiam przez moją prababcie czyli Łazanki ! Mniam :) na szczescie jestem dzisiaj sama w domu wiec sie nie spiesze a po za tym porcja bedzie solidna ;)

Hej. Witam ze sloneczkiem!;) siedze na laweczce i lapie promyki slonca:)

Misia fajnie ze wszystko w porzadku i super fasolcia!

Hej nowe mamy. Poprosze o wasze dane do listy grudniowek

Agrafka jak sie czujesz?

Ulenka jak dzisiaj?

Anemase&&&&
Sporo mam sie nie odzywa

Łazanki !!!! W kolejce beda za pierogami z jagodami
Jagoda- milo Cie widzieć, piję miete bo bylam na rozmowie z wc :-)
Proszę o zmianę terminu na 30.12 :-)

Pewnie zabiegane, większość z nas pewnie pracuje jeszcze, jak wszystkie będziemy na L4 to dopiero forum będzie wrzało :) jak w ulu :)
Misia jakie pomysly! Hehe ale ją taka drastyczną to bym chyba nie była :)

Misia - za dużo tych zbiegów okoliczności :p ja mam dzisiaj na obiad pierogi :p domowej roboty od koleżanki mojej mamy :-) gdy dowiedziałam się że robi to powiedziałam mamie że bym sobie je zjadła :-) i następnego dnia dostałam :D

reklama
Ja też się martwię o dziewczyny. Smerfetka dość długo nie pisze....kobietki odezwijcie się ;-)

Mama najlepsze życzenia dla chłopców! Niech rosną zdrowo dając Wam każdego dnia mnóstwo radości :-) No i super że mdłości przeszły.

Misia padlam czytając o tych obrzędach....Hahaha, dobrze że ja mam cc :-D

Agrafko cieszę się,że już masz TYLKO mdłości,ale niech i one idą precz!!!! :-)

Jagoda korzystaj ze słonka ile się da :-)

Karolka witaj i rozgosc się :-)

Ewelinka wbijanie paznokci....uuu....Ty nie dobra :p

Annemase kciuki za wizytę i czekamy na wieści :-)

Abby mąż wróci,to sobie przypomnisz co to sex ;-)

Anula oby nigdy więcej koszmarów. Tez miewam,ale w ciąży to norma,więc się nie martwie :-)

Estranea ochota wróci, jeszcze mąż będzie miał dość :-D

Anncka mój mąż też wyrozumiały,ale on zaprawiony w boju ;-)

Cypryda mi wizyta u fryzjera zawsze humor poprawia, więc życzę by i Tobie poprawiła :-) No i chwil wytchnienia jak najwięcej dla Ciebie kochana!

Ja jadę po córkę do szkoły, potem podszykuje obiad i znowu kurs. Nogi mi już po całym tygodniu ledwo chodzą :-/

Ostatnia edycja:
Do góry