reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja dwa razy rodziłam SN i nie poczułam rewelacji specjalnej, cieszyłam się że juz po i pierwsza myśl to było K...wreszcie koniec. Nie wspomne o seksie po SN, jak patykiem w kubku :) Rana po nacięcoi krocza "babrała" mi się 4 tygodnie, musiałam brac antybiotyki ( i to po drugim), popierwszym miałam transfuzję i 2 tygodnie nie moglam dobrze z pokoju do kuchni przejść bo nie miałam siły. dlatego ja podziękuję juz za naturę i poprosze o skalpel

reklama
Dziekuje za bardzo mile przyjecie :) Napisze troche o sobie. Mieszkam w Kanadzie od 24-stu lat, pochodze z Wroclawia. Od 2 lat rozwiedziona, mam 2 dziewczynki z poprzedniego malzenstwa (Zosia - 6 lat I Marysia 4 lata). Moj obecny nie ma jeszcze dzieci I bardzo sie cieszy ze nam sie udalo dosyc szybko szczegolnie ze ja juz nie jestem taka mloda (mam 38 lat). No to chyba to wszystko tak w skrocie... :-)

Lilli witaj w koncu ktos z mojej strefy czasowej :-)

Ja te bym bardzo chcial cesarke ale nie mam raczej szans na to mino ze porob i samo parcie mialam mega dlugie itp... No ale jakos przezyje

Ja biore cyclizene nie mam pojecia czy sa dostepne w PL ale przy pierwszej ciazy to mialam jakies kropelki ale za cholere sobie nazwy nie przypomne :eek:ja bede miec cc I tyle zawsze chcialam miec sn ale nie wyszlo co do wogole rodzenia to polecam ksiazke Jannette Kalyta Polozna 3550 cudow narodzin jest tam pare ciekawych histori o porodach obiadu dzis brak bo weny tez brak jak narazie upieklam biszkopt I czekam az ostygnie I biore sie za tort:-)

mama290 a widze ze u Ciebie tez sa urodzinki! :) Ja moje dziewczyny razem swietuje w ten weekend bo maja 2 lata I 2 tygodzie roznicy (jedna jest z 4-tego maja a druga z 19-tego). Tylko ze ja na nic sily nie mam... Nie wiem jak tego torta zmecze ;) Ale trzeba sie zmobilizowac!

Lilli ja juz mam biszkopt wiec polowa sukcesu zrobie krem z bitej smietany I mascarpone taki rzadszy dam do srodka a gestszy na wierzch I tyle :-)jak mi sie bedzie chciec to ulepie jakies figurki z masy cukrowej a biszkopt robie rzucany:-)

reklama
Brzmi fantastycznie... A moze bys sie podzielila przepisem na ten krem? :p Ja zwykle robie mase z takiej mniej rozcienczonej galaretki jeszcze nie calkiem scietej I mieszam z bita smietana.

Do góry