Ja dwa razy rodziłam SN i nie poczułam rewelacji specjalnej, cieszyłam się że juz po i pierwsza myśl to było K...wreszcie koniec. Nie wspomne o seksie po SN, jak patykiem w kubku Rana po nacięcoi krocza "babrała" mi się 4 tygodnie, musiałam brac antybiotyki ( i to po drugim), popierwszym miałam transfuzję i 2 tygodnie nie moglam dobrze z pokoju do kuchni przejść bo nie miałam siły. dlatego ja podziękuję juz za naturę i poprosze o skalpel
reklama
Dziekuje za bardzo mile przyjecie Napisze troche o sobie. Mieszkam w Kanadzie od 24-stu lat, pochodze z Wroclawia. Od 2 lat rozwiedziona, mam 2 dziewczynki z poprzedniego malzenstwa (Zosia - 6 lat I Marysia 4 lata). Moj obecny nie ma jeszcze dzieci I bardzo sie cieszy ze nam sie udalo dosyc szybko szczegolnie ze ja juz nie jestem taka mloda (mam 38 lat). No to chyba to wszystko tak w skrocie... :-)
czarna2532
Fanka BB :)
Lilli witaj w koncu ktos z mojej strefy czasowej :-)
Ja te bym bardzo chcial cesarke ale nie mam raczej szans na to mino ze porob i samo parcie mialam mega dlugie itp... No ale jakos przezyje
Ja te bym bardzo chcial cesarke ale nie mam raczej szans na to mino ze porob i samo parcie mialam mega dlugie itp... No ale jakos przezyje
M
mama290
Gość
Ja biore cyclizene nie mam pojecia czy sa dostepne w PL ale przy pierwszej ciazy to mialam jakies kropelki ale za cholere sobie nazwy nie przypomne ja bede miec cc I tyle zawsze chcialam miec sn ale nie wyszlo co do wogole rodzenia to polecam ksiazke Jannette Kalyta Polozna 3550 cudow narodzin jest tam pare ciekawych histori o porodach obiadu dzis brak bo weny tez brak jak narazie upieklam biszkopt I czekam az ostygnie I biore sie za tort:-)
upieklam biszkopt
chyba też upiekę , latorośle się domagały
ja na obiad mam jak co piątek rybkę , właśnie skończyłam koreczki śledziowe :-)
M
mama290
Gość
A jak to jest ze znieczuleniem w PL trzeba za to placic ??
mama290 a widze ze u Ciebie tez sa urodzinki! Ja moje dziewczyny razem swietuje w ten weekend bo maja 2 lata I 2 tygodzie roznicy (jedna jest z 4-tego maja a druga z 19-tego). Tylko ze ja na nic sily nie mam... Nie wiem jak tego torta zmecze Ale trzeba sie zmobilizowac!
M
mama290
Gość
Lilli ja juz mam biszkopt wiec polowa sukcesu zrobie krem z bitej smietany I mascarpone taki rzadszy dam do srodka a gestszy na wierzch I tyle :-)jak mi sie bedzie chciec to ulepie jakies figurki z masy cukrowej a biszkopt robie rzucany:-)
reklama