reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ja dwa razy rodziłam SN i nie poczułam rewelacji specjalnej, cieszyłam się że juz po i pierwsza myśl to było K...wreszcie koniec. Nie wspomne o seksie po SN, jak patykiem w kubku :) Rana po nacięcoi krocza "babrała" mi się 4 tygodnie, musiałam brac antybiotyki ( i to po drugim), popierwszym miałam transfuzję i 2 tygodnie nie moglam dobrze z pokoju do kuchni przejść bo nie miałam siły. dlatego ja podziękuję juz za naturę i poprosze o skalpel

reklama
Dziekuje za bardzo mile przyjecie :) Napisze troche o sobie. Mieszkam w Kanadzie od 24-stu lat, pochodze z Wroclawia. Od 2 lat rozwiedziona, mam 2 dziewczynki z poprzedniego malzenstwa (Zosia - 6 lat I Marysia 4 lata). Moj obecny nie ma jeszcze dzieci I bardzo sie cieszy ze nam sie udalo dosyc szybko szczegolnie ze ja juz nie jestem taka mloda (mam 38 lat). No to chyba to wszystko tak w skrocie... :-)

Lilli witaj w koncu ktos z mojej strefy czasowej :-)

Ja te bym bardzo chcial cesarke ale nie mam raczej szans na to mino ze porob i samo parcie mialam mega dlugie itp... No ale jakos przezyje

Ja biore cyclizene nie mam pojecia czy sa dostepne w PL ale przy pierwszej ciazy to mialam jakies kropelki ale za cholere sobie nazwy nie przypomne :eek:ja bede miec cc I tyle zawsze chcialam miec sn ale nie wyszlo co do wogole rodzenia to polecam ksiazke Jannette Kalyta Polozna 3550 cudow narodzin jest tam pare ciekawych histori o porodach obiadu dzis brak bo weny tez brak jak narazie upieklam biszkopt I czekam az ostygnie I biore sie za tort:-)

mama290 a widze ze u Ciebie tez sa urodzinki! :) Ja moje dziewczyny razem swietuje w ten weekend bo maja 2 lata I 2 tygodzie roznicy (jedna jest z 4-tego maja a druga z 19-tego). Tylko ze ja na nic sily nie mam... Nie wiem jak tego torta zmecze ;) Ale trzeba sie zmobilizowac!

Lilli ja juz mam biszkopt wiec polowa sukcesu zrobie krem z bitej smietany I mascarpone taki rzadszy dam do srodka a gestszy na wierzch I tyle :-)jak mi sie bedzie chciec to ulepie jakies figurki z masy cukrowej a biszkopt robie rzucany:-)

reklama
Brzmi fantastycznie... A moze bys sie podzielila przepisem na ten krem? :p Ja zwykle robie mase z takiej mniej rozcienczonej galaretki jeszcze nie calkiem scietej I mieszam z bita smietana.

Do góry