reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Aa wydawało mi się że właśnie pisałas o 6.12 :-) ja mam w karcie ciąży dwa terminy 6.12 i 30.11 bo maluch od początku starszy :-)

reklama
Ja na karcie ciąży mam tylko moje imie i nazwiska, pesel, i moja grupe krwi. Tacy lekarze ! :) chcialam sama wpisac ale zeby na mnie nie krzyczeli potem ; p

A wiesz co ? Ja bym chciala rodzic gdzies w Indiach ! :) bo tam jest jakies plemie gdzie jak kobieta rodzi ma w reku sznurek ktory jest przywiazany do jąder męża i jak ją boli to może ciągnąć z całej siły. Dlaczego tylko kobiety maja cierpiec przy porodzie ? ;)

Anncka haha to by był wrzask :D ale mi Dzidzius ma pizniej wyjsc bo termin mam na 16.12 wg usg ;-)
Misia haha Ty brutalu ;-) sama chcialam więc na Mężu nie bede sie znecac a bynajmniej nie w ten sposób ;-) starcza mu moje krzyki i wbijanie paznokci hihi :-D

reklama
Lazy-witaj :-)
Słonko-moj alergik wiec kaszel często w nocy, czasem mam ochotę wyjsc z domu w nocy i wyspac sie na przystanku autobusowym :-)
Sex omamba i wiekszosc moze dla mnie nie istnieć, chodz przed ciąża bylo zupełnie odwrotnie.
Dziś mam dzień z mdlosciami
Magda-milego dnia również kochana,sny mam też z kosmosu i często jak misia koszmary
Annemase kciuki zacisniete !!
Karolka witaj :-)
Ja w pracy zamowilam sobie ruskie pierogi i żurek :-) jami jami :-D
Dzis oprocz mdłości nic nie dolega, nic nie boli :-)
Przytulam Was wszystkie :-D

Do góry