reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witajcie! :laugh2:

Lazy, Lilly- Gratuluje i witamy w Naszym gronie! :-)

Czarna- u mnie niestety ginka zabroniła seksu do 12 tyg. Nie wiem czy z racji tego, że wiedziała, że 2 lata się staraliśmy o to dzieciątko, bo ja nie mam plamień, ani nic z tych rzeczy. A szczerze mówiąc, to się tak źle czuje ostatnio, że chyba ostatnie co mi w głowie to seks. :baffled::eek:

Slonko-
super, że masz dzisiaj babskie spotkanie. Ja uwielbiam takiego typu spotkania, wyjazdy, itp. A koleżanki już wiedzą o ciąży, czy dopiero dzisiaj powiesz? :-)

Madzia uk- robisz dzisiaj te kotleciki? Jak tak to daj znać jak wyszły i smakowały :-)

Jak tam dzisiaj się czujecie Dziewczynki? Jakie plany na piątek? Ja chyba zaproszę rodziców pod wieczór i zrobimy jakiegoś małego grilla.

reklama
Witam kolejne grudnioweczki i gratuluje udanych wizyt oby tylko takie dobre wiadomości tutaj się,pojawiały :D
Słonko spotkanie ze znajomymi to jest coś fajnego my właśnie wczoraj byłyśmy na "zlocie" :p dzieciaki bawią się a ty możesz spokojnie poplotkować :)
Co do seksu to ja owszem mogę tylko nie ma z kim heh mąż jest w norwegii dzień przed wylotem dowiedział się o ciąży :D no ale lecimy 22 maja tak więc tyle wytrzymam bez :p
Magda dobrze słyszeć ze się daje radę z małymi dzieciaczkami bo u mnie będzie,taka sama różnica 1,5 roku tyle ze nikolka nauczona kontaktu z innymi maluchami no i umie się sobą zająć tylko trzeba patrzeć bo wiadomo zawsze coś nowego wymyśli :p:p:p

A ja odkąd zaszłam w ciążę to zero sexu... Nie mogę się przemóc, a to brzuch boli, a to niedobrze, nawet nie mogę się całować poki bo taka bliskośc mi po prostu przeszkadza... W poprzedniej ciąży też tak miałam, za to jak przeszły wszstkie uciązliwe objawy to.. uuu działo sie:) Nawet mąż śmieje się ze warto czekać heh

Dziendobry kochane :-)

Zgodniez Waszymi radami dziś mam ze sobą kanapkę, świeże ogórki gruntowe w kawałkach i wafle ryżowe :-D Głód mi zatem nie straszny.

Czarna u nas sexik dozwolony, ale czasu trochę brak. Jak schodze wieczorem z góry,to mąż najczęściej śpi,ale on o 4 rano wstaje wiec mu się nie dziwię. Czasem jak nas najdzie,to jest jakaś szybka akcja w samochodzie, albo w łazience :p Ale tak na codzień to więcej gadamy,niż robimy....ehhh...starość ;-)

Słonko dokładnie jak piszesz. Na pierwszym dziecku człowiek uczy się wszystkiego,a przy każdym kolejnym tę wiedzę się poszerza :-) A ploteczek zazdroszczę! Miłego dnia z koleżankami :-)

Anula jasne,że kotleciki dziś będą...ja teraz o niczym innym nie myślę jak o nich :p Dam znać :-)

Kruszka taka różnica wieku między dziećmi jest super. Wiadomo,że jest troszkę ciężko na początku,ale za to później...te dzieci są jak bliźniaki dosłownie. Tzn moje :-) Ja polecam!

I nas pogoda piękna! Jutro cały dzień się bycze na ogrodzie,a dziś niestety dwa kursy do szkoły i zakupy pod wieczór :-/ Piątki mam beznadziejne...i coś mnie bardzo kluje prawy jajnik(?)....aż dziwnie :-/

Miłego dnia kochane!

Cześć dziewuszki

Gdzie jest Magda_Singh? Hop Hop, odezwij się!!! Czy coś przegapiłam?

Dziś mam wolne w pracy (ogólnie pracuję 4 dni w tygodniu, a piątki mam wolne, chyba, że mam zlecenie zajęć z doradztwa zawodowego w szkole podstawowej) i idę dziś do fryzjerki :) Co prawda tylko ściąć włosy, ale cieszy mi się buzia jak nie wiem co :)

Nadal jestem zaganiana i zarobiona... Ale jeszcze tylko dwa tygodnie... Czerwiec jakoś zleci :)

Miłego dnia, mimo, że u mnie leje niesamowicie... A tak chciałam poprać sobie pościel i ręczniki :(

Cześć dziewczyny nowe i "stare". Ciesze się że u was wszystko w porządku i że maluchy zdrowe ;) Ja mam dzisiaj wizytę ale jakoś się narazie nie stresy=uję, mdli mnie nadal czasem trochę bardziej ale do wytrzymania, głowa boli nadal, raz słabiej raz mocniej...piękny,błogosławiony stan :)

Dzień dobry wszystkim :) sex? Co to? :D mój mężczyzna dowiedział się o ciąży tydzień po jego wyjeździe do Danii :) i jak dotąd widziałam go jedynie na skype :)

A ją na obiad zrobię chyba sobie makaron ze szpinakiem :)

reklama
Hej kochane :) co do snow to od momentu jak jestem w ciąży mam straszne koszmary po ktorych boje się pójść spac dalej. Mowie Wam straszne...
Sex ? Hmm no jest ciężko, bo maz chce a ja nie mam ochoty na nic. Niestety. Chociaz czasami nad tym ubolewam.
Fajne jest takke spotkanie z kolezankami - szkoda ze ja nie moge bo wszystkie sie odwróciły tzn ze nie byly warte czegokolwiek.
Magda - jestem dumna ze kanepke wzielas ! Az mi prawie lezka poplynela :)
Annemase- trzymam kciuki i daj znac vo i jak !

Milego i spokojnego dnia ;*

Do góry