reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Miisia- no ja właśnie zeszłej nocy miałam też taki koszmar, że śniło mi się najgorsze. Wczoraj do południa nie mogłam się otrząsnąć. Oby takie sny nam juz nie towarzyszyły...

Madzia uk- kurczę, ja do grilla chyba też nam zrobie te kotleciki ziemniaczano-serowe, hihi.

Annemase- trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie!

abby- hihi, ja tez powoli zaczynam zapominać co to seks... Ale cóż się nie zrobi dla tego małego serduszka, które w nas mieszka.

reklama
Witam wszystkie mamy:) od pewnego czasu troszkę was czytuje, ale dopiero teraz odważyłam się napisać. Mój termin wg USG 13.12.2014.
Na razie jestem nieco zagubiona w tym forum i nie wiem za bardzo co tutaj można, ale mam nadzieję, że powoli ogarnę :)
Pozdrawiam

Anula - ale podobno to taka norma ze sa bardziej sny realistyczne czy nie wiem jak to opisac. Ja miałam sny ze ktos do mnie strzelał, ze bylam w piekle, a co najgorsze dzień przed wizyta usg snilo mi sie ze poronilam. Niczego sie tak nie balam jak tego snu i dnia nastepnego jako usg.

Witam dziewczyny!
Ja już od 7 w pracy. Słoneczko od rana świeci więc jestszansa na ładną pogodę – w końcuJI tak od rana was podczytuję i klece tego posta, ale mam dużo roboty i ciężko idzie.

Dziękuję za przepisy na farsz. Jednak mąż chciał zpieczarkami i serem. Dodam do tego trochę szpinaku i zrobię lekki sos śmietanowy.

Misia – ahh… szkoda gadać, ta nasza służba zdrowia jestokropna. Co za buraki, ehh!... No ale fajnie, że w końcu udało Ci się dostać nawizytę i że wszystko ok.

Ja nieraz też tak mam, że mnie mąż wk.rza i to nie musi nicrobić. Niestety obrywa mu się, a mi później głupio, że tak na niego krzyczę
L też mam nadzieję, żeto minie. Choć nie jest u mnie tak źle, że nie chcę go w ogóle widzieć.
co do wyjazdu do wawy – to jeśli się dobrze czujesz to jedź.Ja pod koniec poprzedniej ciąży (8mc) jechałam5-6h samochodem do znajomych. I sopoko, nic się nie stało. Zawsze dobrze zrobićjakiś postój po 2-3h.

Slonkoonline – szkoda, że twój mąż tak reaguje na tą ciążę. Toważne żeby rozmawiać o tym co nas dręczy. Ja też zazwyczaj nie mam jak pogadaćz mężem bo on dużo pracuje, a wieczorem za mało czasu aby wszystko obgadać. Itak musze sama nad różnymi rzeczami rozmyślać – czego nie lubię. Mam nadzieję,że twój mąż się ogarnie, oswoi się z tą myślą i szczerze sobie pogadacie ibędzie wszystko ok.

Witajcie
lili, lazybuterfly i karolka
J

Abby – ja też mało co czuję się jak w ciąży. Może u mnielepiej bo już powiedzieliśmy najbliższym i ostatnio mówiłam w pracy. Ale jeślichodzi o objawy i samopoczucie, to nie czuję się jak w ciąży. Ponadto mąż wcalenie traktuje mnie „ulgowo” :p Do czerwca już niedaleko, dasz radę
J trzymam kciukiJ

Czarna – u mnie z sexem lipa
Ljestem zmęczona wieczorami i nie mam ochoty. A mąż cierpi… Nie wiem co robić,bo wiem ,że nie może tak być. Chłop się zamęczy... Ale ja nie mam ochoty na przytulanki….źlemi z tym…
Ależ się na koniec zwierzyłam…

Anemasse- udanej wizyty!

Witajcie :-) widzę że temat seksu na tapecie :p u mnie ochoty brak praktycznie od kiedy dowiedziałam się o ciąży, mimo że gin nie dał zakazu to jakoś się boję.. I do tego to złe samopoczucie.. No ale czasami nie mogę oprzeć się mężowi i się poprzytulamy :-) ale on rozumie wszystko i jest bardzo wyrozumiały :-) teraz gdy uciążliwe objawy mijaja moze będzie większą ochota :-)
A co do snów to ja też mam bardzo realistyczne! Aż strach się bać :-)

Anncka ja tak widzę ze nie dosc ze terminy tak blisko siebie mamy, mieszkamy niedaleko siebie i dokladnie taki sam przebieg ciąży jako samopoczucie i podejscie ;) haha

Haha śmiesznie :-) My termin chyba mamy nawet taki sam bo 06.12 prawda? Tylko nie wiem której źle suwaczek pokazuje :-)

Witam ale piszecie:-)ja po tabsach przestalam kompeltnie czuc mdlosci z czego sie ciesze dzis mam zamiar zrobic tort dla chlopakow bo wczoraj mieli roczek:-)u mnie sexu brak bo zakaz w ostaniej ciazy tez byl zakaz:szok: nie musze chyba pisac co na to moj:-)

reklama
Do góry