reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witajcie! :laugh2:

Lazy, Lilly- Gratuluje i witamy w Naszym gronie! :-)

Czarna- u mnie niestety ginka zabroniła seksu do 12 tyg. Nie wiem czy z racji tego, że wiedziała, że 2 lata się staraliśmy o to dzieciątko, bo ja nie mam plamień, ani nic z tych rzeczy. A szczerze mówiąc, to się tak źle czuje ostatnio, że chyba ostatnie co mi w głowie to seks. :baffled::eek:

Slonko-
super, że masz dzisiaj babskie spotkanie. Ja uwielbiam takiego typu spotkania, wyjazdy, itp. A koleżanki już wiedzą o ciąży, czy dopiero dzisiaj powiesz? :-)

Madzia uk- robisz dzisiaj te kotleciki? Jak tak to daj znać jak wyszły i smakowały :-)

Jak tam dzisiaj się czujecie Dziewczynki? Jakie plany na piątek? Ja chyba zaproszę rodziców pod wieczór i zrobimy jakiegoś małego grilla.

reklama
Witam kolejne grudnioweczki i gratuluje udanych wizyt oby tylko takie dobre wiadomości tutaj się,pojawiały :D
Słonko spotkanie ze znajomymi to jest coś fajnego my właśnie wczoraj byłyśmy na "zlocie" :p dzieciaki bawią się a ty możesz spokojnie poplotkować :)
Co do seksu to ja owszem mogę tylko nie ma z kim heh mąż jest w norwegii dzień przed wylotem dowiedział się o ciąży :D no ale lecimy 22 maja tak więc tyle wytrzymam bez :p
Magda dobrze słyszeć ze się daje radę z małymi dzieciaczkami bo u mnie będzie,taka sama różnica 1,5 roku tyle ze nikolka nauczona kontaktu z innymi maluchami no i umie się sobą zająć tylko trzeba patrzeć bo wiadomo zawsze coś nowego wymyśli :p:p:p

A ja odkąd zaszłam w ciążę to zero sexu... Nie mogę się przemóc, a to brzuch boli, a to niedobrze, nawet nie mogę się całować poki bo taka bliskośc mi po prostu przeszkadza... W poprzedniej ciąży też tak miałam, za to jak przeszły wszstkie uciązliwe objawy to.. uuu działo sie:) Nawet mąż śmieje się ze warto czekać heh

Dziendobry kochane :-)

Zgodniez Waszymi radami dziś mam ze sobą kanapkę, świeże ogórki gruntowe w kawałkach i wafle ryżowe :-D Głód mi zatem nie straszny.

Czarna u nas sexik dozwolony, ale czasu trochę brak. Jak schodze wieczorem z góry,to mąż najczęściej śpi,ale on o 4 rano wstaje wiec mu się nie dziwię. Czasem jak nas najdzie,to jest jakaś szybka akcja w samochodzie, albo w łazience :p Ale tak na codzień to więcej gadamy,niż robimy....ehhh...starość ;-)

Słonko dokładnie jak piszesz. Na pierwszym dziecku człowiek uczy się wszystkiego,a przy każdym kolejnym tę wiedzę się poszerza :-) A ploteczek zazdroszczę! Miłego dnia z koleżankami :-)

Anula jasne,że kotleciki dziś będą...ja teraz o niczym innym nie myślę jak o nich :p Dam znać :-)

Kruszka taka różnica wieku między dziećmi jest super. Wiadomo,że jest troszkę ciężko na początku,ale za to później...te dzieci są jak bliźniaki dosłownie. Tzn moje :-) Ja polecam!

I nas pogoda piękna! Jutro cały dzień się bycze na ogrodzie,a dziś niestety dwa kursy do szkoły i zakupy pod wieczór :-/ Piątki mam beznadziejne...i coś mnie bardzo kluje prawy jajnik(?)....aż dziwnie :-/

Miłego dnia kochane!

Cześć dziewuszki

Gdzie jest Magda_Singh? Hop Hop, odezwij się!!! Czy coś przegapiłam?

Dziś mam wolne w pracy (ogólnie pracuję 4 dni w tygodniu, a piątki mam wolne, chyba, że mam zlecenie zajęć z doradztwa zawodowego w szkole podstawowej) i idę dziś do fryzjerki :) Co prawda tylko ściąć włosy, ale cieszy mi się buzia jak nie wiem co :)

Nadal jestem zaganiana i zarobiona... Ale jeszcze tylko dwa tygodnie... Czerwiec jakoś zleci :)

Miłego dnia, mimo, że u mnie leje niesamowicie... A tak chciałam poprać sobie pościel i ręczniki :(

Cześć dziewczyny nowe i "stare". Ciesze się że u was wszystko w porządku i że maluchy zdrowe ;) Ja mam dzisiaj wizytę ale jakoś się narazie nie stresy=uję, mdli mnie nadal czasem trochę bardziej ale do wytrzymania, głowa boli nadal, raz słabiej raz mocniej...piękny,błogosławiony stan :)

Dzień dobry wszystkim :) sex? Co to? :D mój mężczyzna dowiedział się o ciąży tydzień po jego wyjeździe do Danii :) i jak dotąd widziałam go jedynie na skype :)

A ją na obiad zrobię chyba sobie makaron ze szpinakiem :)

reklama
Hej kochane :) co do snow to od momentu jak jestem w ciąży mam straszne koszmary po ktorych boje się pójść spac dalej. Mowie Wam straszne...
Sex ? Hmm no jest ciężko, bo maz chce a ja nie mam ochoty na nic. Niestety. Chociaz czasami nad tym ubolewam.
Fajne jest takke spotkanie z kolezankami - szkoda ze ja nie moge bo wszystkie sie odwróciły tzn ze nie byly warte czegokolwiek.
Magda - jestem dumna ze kanepke wzielas ! Az mi prawie lezka poplynela :)
Annemase- trzymam kciuki i daj znac vo i jak !

Milego i spokojnego dnia ;*

Do góry