reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Misia - mam nadzieję że teraz się uspokoisz :-) super że z maluchem wszystko ok, jaki duży już :-) ja moje cudo zobaczę już za tydzień! I widzę że też wyprzedzasz termin z om :-) u mnie ostatnio az o tydzień maluch był większy więc gdyby tak patrzeć to w sobotę kończę pierwszy trymestr! :D

reklama
Misia a gdzie wkoncu bylas?i jaki lekarz Cię przyjmował?jak się nazywal? Super ze wszystko ok ;-)

Anula takie sny potrafią nieźle namieszać w głowie :-( skad takie durne sny się biorą to ja nie wiem ;/

Bylam w wojewódzkim na ginekologi i przyjął mnie od razu pan Natora. Zapisal duphaston 2x dziennie . Usg i zwykle badanie super . Pogadac tez mozna tylko niestety przyjmuje tylko prywatnie w przychodni na jaworzniakow ale co pocieszajace to cena 120 zl

ewelinka- mnie tecz kłuje i leżę , przed chwilą wzięłam nospę
magda z uk- dziękuję bardzo za troskę :-)
misia- cudowny maluszek, ciesze się, że wszystko ok.
Ah nie wiem o co chodzi od wczoraj tak mnie kuje trochę rwąco, ale ,myśję, że tak jak u misi dzidzia wije gniazdko

Misia dobrze że trafiłas w koncu na ludzkiego lekarza, pewnie się uspokoiłaś:)

Magda ja też Cię strasznie podziwiam, jak z trojką małych dzieci masz czas na wszystko. Ja czasem rozmyślam jak ja dam radę sobie z dwójką. Bo teraz mam wrażenie że kompletnie nie daję rady, cały dzień jestem w domu, a i tak jest nieposprzątane itd. Obiad robię jak Arek uśnie, czyli na kolacje, bo inaczej nie daję rady,,, Mój syn jest trudnym do "ułożenia" dzieckiem baardzo absorbującym:) Mam nadzieje, że tak jak ty przy kolejnym dziecku będę bardziej zorganizowana.

Czesc dziewczyny! Jestem w osmym tygodniu ciazy I termin mam na wigilje, czy mozna sie jeszcze do Was dolaczyc? :)

Agrafka- lepiej sprawdzic ale jestem przekonana ze potrzebuje duzo miejsca jak moje malenstwo :)
Hej lilli . Gratuluję i witam. :) czuj sie jak u siebie :)

reklama
Do góry