Misia - mam nadzieję że teraz się uspokoisz :-) super że z maluchem wszystko ok, jaki duży już :-) ja moje cudo zobaczę już za tydzień! I widzę że też wyprzedzasz termin z om :-) u mnie ostatnio az o tydzień maluch był większy więc gdyby tak patrzeć to w sobotę kończę pierwszy trymestr!
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia a gdzie wkoncu bylas?i jaki lekarz Cię przyjmował?jak się nazywal? Super ze wszystko ok ;-)
Anula takie sny potrafią nieźle namieszać w głowie :-( skad takie durne sny się biorą to ja nie wiem ;/
Anula takie sny potrafią nieźle namieszać w głowie :-( skad takie durne sny się biorą to ja nie wiem ;/
Bylam w wojewódzkim na ginekologi i przyjął mnie od razu pan Natora. Zapisal duphaston 2x dziennie . Usg i zwykle badanie super . Pogadac tez mozna tylko niestety przyjmuje tylko prywatnie w przychodni na jaworzniakow ale co pocieszajace to cena 120 zl
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anula dziękuję :-*
ewelinka- mnie tecz kłuje i leżę , przed chwilą wzięłam nospę
magda z uk- dziękuję bardzo za troskę :-)
misia- cudowny maluszek, ciesze się, że wszystko ok.
Ah nie wiem o co chodzi od wczoraj tak mnie kuje trochę rwąco, ale ,myśję, że tak jak u misi dzidzia wije gniazdko
magda z uk- dziękuję bardzo za troskę :-)
misia- cudowny maluszek, ciesze się, że wszystko ok.
Ah nie wiem o co chodzi od wczoraj tak mnie kuje trochę rwąco, ale ,myśję, że tak jak u misi dzidzia wije gniazdko
Misia dobrze że trafiłas w koncu na ludzkiego lekarza, pewnie się uspokoiłaś
Magda ja też Cię strasznie podziwiam, jak z trojką małych dzieci masz czas na wszystko. Ja czasem rozmyślam jak ja dam radę sobie z dwójką. Bo teraz mam wrażenie że kompletnie nie daję rady, cały dzień jestem w domu, a i tak jest nieposprzątane itd. Obiad robię jak Arek uśnie, czyli na kolacje, bo inaczej nie daję rady,,, Mój syn jest trudnym do "ułożenia" dzieckiem baardzo absorbującym Mam nadzieje, że tak jak ty przy kolejnym dziecku będę bardziej zorganizowana.
Magda ja też Cię strasznie podziwiam, jak z trojką małych dzieci masz czas na wszystko. Ja czasem rozmyślam jak ja dam radę sobie z dwójką. Bo teraz mam wrażenie że kompletnie nie daję rady, cały dzień jestem w domu, a i tak jest nieposprzątane itd. Obiad robię jak Arek uśnie, czyli na kolacje, bo inaczej nie daję rady,,, Mój syn jest trudnym do "ułożenia" dzieckiem baardzo absorbującym Mam nadzieje, że tak jak ty przy kolejnym dziecku będę bardziej zorganizowana.
reklama