reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Misia - mam nadzieję że teraz się uspokoisz :-) super że z maluchem wszystko ok, jaki duży już :-) ja moje cudo zobaczę już za tydzień! I widzę że też wyprzedzasz termin z om :-) u mnie ostatnio az o tydzień maluch był większy więc gdyby tak patrzeć to w sobotę kończę pierwszy trymestr! :D

reklama
Misia a gdzie wkoncu bylas?i jaki lekarz Cię przyjmował?jak się nazywal? Super ze wszystko ok ;-)

Anula takie sny potrafią nieźle namieszać w głowie :-( skad takie durne sny się biorą to ja nie wiem ;/

Bylam w wojewódzkim na ginekologi i przyjął mnie od razu pan Natora. Zapisal duphaston 2x dziennie . Usg i zwykle badanie super . Pogadac tez mozna tylko niestety przyjmuje tylko prywatnie w przychodni na jaworzniakow ale co pocieszajace to cena 120 zl

ewelinka- mnie tecz kłuje i leżę , przed chwilą wzięłam nospę
magda z uk- dziękuję bardzo za troskę :-)
misia- cudowny maluszek, ciesze się, że wszystko ok.
Ah nie wiem o co chodzi od wczoraj tak mnie kuje trochę rwąco, ale ,myśję, że tak jak u misi dzidzia wije gniazdko

Misia dobrze że trafiłas w koncu na ludzkiego lekarza, pewnie się uspokoiłaś:)

Magda ja też Cię strasznie podziwiam, jak z trojką małych dzieci masz czas na wszystko. Ja czasem rozmyślam jak ja dam radę sobie z dwójką. Bo teraz mam wrażenie że kompletnie nie daję rady, cały dzień jestem w domu, a i tak jest nieposprzątane itd. Obiad robię jak Arek uśnie, czyli na kolacje, bo inaczej nie daję rady,,, Mój syn jest trudnym do "ułożenia" dzieckiem baardzo absorbującym:) Mam nadzieje, że tak jak ty przy kolejnym dziecku będę bardziej zorganizowana.

Czesc dziewczyny! Jestem w osmym tygodniu ciazy I termin mam na wigilje, czy mozna sie jeszcze do Was dolaczyc? :)

Agrafka- lepiej sprawdzic ale jestem przekonana ze potrzebuje duzo miejsca jak moje malenstwo :)
Hej lilli . Gratuluję i witam. :) czuj sie jak u siebie :)

reklama
Do góry