reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Doris współczuję :( trzymaj się tam :*

Co do farbowania mi lekarz powiedział, że do końca I trymestru lepiej sobie odpuścić bo dziecko się rozwija a po już spokojnie można bo tylko rośnie :)
Co do tego, że kolor nie wychodzi to wszystko wina hormonów, na fryzjerstwie uczyli nas, że zawsze dobrze jest zapytać klientkę czy jest przed, po czy w trakcie okresu bo cuda wianki mogą się dziać ;)

reklama
Doris
[*]dla Aniołka, wspolczuje bardzo:-:)-(

Magda super, ze szefostwo wyrozumiale, masz juz z glowy:-)
J

a w pierwszej ciazy normalnie farbowalam, teraz te bylam u fryzjera i przyciemnialam, alle juz z powrotem chce do blondu wrocic:-D

Ulenko ufff jestes! trzymaj sie tam, bedzie dobrze jescze troche:tak:

miisia mnie ye brzuch pobolewa, a moja wizyta 21

Doris- strasznie mi przykro :(
A ja melduję dzisiejszą wizytę na super usg, koło mojego domu powstał gabinet usg na wypasie, to sobie skorzystałam a co :-)
dzidzi ma 1cm i serce waliło na cały gabinet, zaraz wrzucę foto

Doris
[*] wspolczuje:-( ja mam minus 10 kg ja juz powoli przywykam ze ta ciaza da mi w kosc najbajdziej sie boje ze gdzies zemdleje ciagle chodze z tel I przyciskiem alarmowym ehh jak stara babcia plecy mnie napierdzielaja nie chodze juz na fizjo bo nie dawalm rady lezec na plasko bo mi slabo brzuszek juz mi widac jak sie ogarne to wsatwie fote jutro ide na moje cotyg usg a juz na nastepna srode mam usg to pierwsze z pomiarami I wogole nie moge sie doczekac I nie moge sie nadziwic ze to juz tak szybko minelo czuje ze to bedzie ekspresowa ciaza

Dziewczyny..chciałabym się z Wami pożegnać i życzyć UDANYCH, ZDROWYCH, SZCZĘŚLIWYCH CIĄŻ. MAM NADZIEJĘ ŻEI DLA MNIE ZAŚWIECI SŁONECZKO NIEBAWEM

a u mnie tak w skrócie.....

Pojechałam dziś na usg, nic mnie nie bolało, nic mi nie było, tak kontrolnie pojechałam zrobić, bo jutro miałam wrócić do pracy po urlopie.
Serduszka brak...SZOK!!!!, pojechałam do swojego gina, potwierdził to samo, kazał jechać do szpitala zrobić wyniki żeby jutro nie przedłużać. Pobrali mi krew, zrobili usg - serduszka brak. Dzidzia urosła od czwartku, miała prawie centymetr, serduszko przestało bić może wczoraj, może dziś......tak strasznie boli mnie serce. Jutro mam być w szpitalu o 8 rano, dostanę tabletki na wywołanie, potem zabieg. Boże....tak bardzo boje się tego wszystkiego!!!!!!!!! Boje się !!!!!!!!

agrafka tutaj to sie tak nie trzesa nad ciaza wiec co ja moge nic taki urok ale naprawde daje mi sie czasem weznaki we wszytskich ciazach sie tak nie czulam licho utro zagadam zeby mi dali tabsy na mdlosci bo juz czasem nnie wyrabiam co do spadku wagi to ma to zwiazek z wymiotami staram sie pic nie odwodniac sie I jakos dociagne dobrze ze to tylko pol roku jeszcze plecy mnie bola od sierpnia 2012 bez przerwy tylko nasilenie jest rozne wiec sie przyzwyczailam do zycia z tym bolem dodam ze np w pierwszej ciazy przytylam jakis 3 kg tylko akurat waga to teraz najmniejszy moj problem wyniki krwi mam w normie

Dziewczyny..chciałabym się z Wami pożegnać i życzyć UDANYCH, ZDROWYCH, SZCZĘŚLIWYCH CIĄŻ. MAM NADZIEJĘ ŻEI DLA MNIE ZAŚWIECI SŁONECZKO NIEBAWEM

a u mnie tak w skrócie.....

Pojechałam dziś na usg, nic mnie nie bolało, nic mi nie było, tak kontrolnie pojechałam zrobić, bo jutro miałam wrócić do pracy po urlopie.
Serduszka brak...SZOK!!!!, pojechałam do swojego gina, potwierdził to samo, kazał jechać do szpitala zrobić wyniki żeby jutro nie przedłużać. Pobrali mi krew, zrobili usg - serduszka brak. Dzidzia urosła od czwartku, miała prawie centymetr, serduszko przestało bić może wczoraj, może dziś......tak strasznie boli mnie serce. Jutro mam być w szpitalu o 8 rano, dostanę tabletki na wywołanie, potem zabieg. Boże....tak bardzo boje się tego wszystkiego!!!!!!!!! Boje się !!!!!!!!

Doris tak przykro mi naprawde. Trzymaj sie kochana zycze Ci duzo wytrwalosci i sily aby przejsc przez to! Takie rzeczy nie powinny sie dziac przeciez to rozdziera serce matki... Przytulam mocno !

Doris na prawdę nie ogarniam tego. Tak po prostu? :-( Sił Ci życzę i nadzieji. Niech Cię nigdy nie opuszcza. Jak to ktoś kiedyś powiedział nienarodzone dzieci nigdy nie odchodzą. One zmieniają tylko datę przyjścia na świat. Być może to jeszcze nie ten czas...wiem,że to nie ukoi Twojego smutku i nie zabierze strachu...dasz radę. Potem będzie juz tylko lepiej.

Ulenko jak dobrze,że napisałaś. No bardzo Ci współczuję tego samopoczucia. Ja bym poszłam po jakieś środki antywymiotne,bo się odwadniasz,a to groźne i dla dziecka i dla Ciebie. Koniecznie idź do lekarza. A że tak jest? Cóż,ja po sobie wiem doskonale jak różne bywają ciąże. W I wymiotowalam do 4 miesiąca,a potem nagle przeszło. Oby u Ciebie opuściło jak najszybciej :-)

Agrafko super,że poszłaś na to usg! Na prawdę się cieszę,że wszystko u Was ok :-)

Jagoda dzięki za dobre słówko ;-)

Mama a może warto jednak chodzić na fizjo? U ciężarnych super się robi masaż pleców na boku. Mi po wypadku w poprzedniej ciąży bardzo to pomogło ;-) I powiem CI,że też mi tak szybko czas leci. Ale to chyba normalne w kolejnych ciazach. Kurcze, obyś i Ty poczuła się lepiej!

Dobra, na razie tyle, bo pierwsza minęła, a ja o 6 muszę wstać. Ciekawa jestem co tam doktory wydumaja na spotkaniu w szpitalu :p Dam znać,jak będzie coś ciekawego ;-) DOBRANOC.

reklama
Do góry