reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja jestem zdania zeby w 1 trym zaniechac wszystkiego co mozna wlacznie z malowaniem wlosow tak mi powiedziala ostatnio nawet bardzo madra kobieta zeby w 1 trym jak najmniej ingerowac. Ja czekalam ze wszystkim do 2 trym z dentysta z malowaniem itp

reklama
Czyli bardziej ryzyko ze kolor nie wyjdzie niz ze ma zaszkodzic? Bo bardziej mnie stresuje ze moze byc szkodliwe dla dziecka:/

Ja tez nie ingeruje teraz :-) wole dmuchać na zimne...
do poniedziałku już niedługo (tak sobie wmawiam :-p ) i zobacze mojego Skarba :* chce już poniedziałek

Ana wszystko czego uzywamy przenika przez skore czy to farba czy inne upiekszacze a fatba jest dosc mocno chemiczna dlatego ja odlozylam to w 1 ciazy na 2 trym

a ja zamierzam niedługo połozyc farbe, bo już odrosty widac. Taką jak zawsze, czyli niestety z amoniakiem. Nie wydaje mi się żeby miała zaszkodzic, ale to tylko moje zdanie. A co trwałości farby w ciąży, to umnie masakra. W zezsłej ciąży miałam całe łaciate włosy, bo farby nie chciały złapać:)

czesc dziewczyny:-)
ja tylko na moment pokazac ze nadal zyje. Kurcze nie wiem co jest ale mam masakre!!!!!!! od jakiegos tyg żyganko,mdlosci,nic nie moge jesc ,normalnie od jedzenia mnie odrzuca,zapachy mnie mecza,nawet komp mnie do szalu doprowadza i dlatego wcale nie zagladam. Do tego dochodza bole glowy...ech
dziewczyny bo juz zaczelam sie denerwowac...czy macie moze takie odruchy wymiotne?? ja prawie caly czas tak mam i pic sie chce strasznie,normalnie spierzchniete mam usta i caly czas musze pic.

Nie nadrabiam co u Was i prosze nie smutkajcie sie i nie jest to wyraz mojej antypatii ,poprostu nie mam sily a Was uwielbiam. Jak tylko bedzie lepiej wracam do Was kochane.

Duzo zdrowka Wam zycze mamuski

reklama
Doris bardzo ci współczuję , trzymaj się , jesteśmy z tobą .
Byłam wczoraj na wizycie u lekarza ale nie ma w sumie o czym pisać

Do góry