reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witajcie
Melduję, że wróciłam do domu i net wreszcie mam tak jak być powinno. Nie napiszę dziś więcej, bo mam mnóstwo nadrabiana, poza tym mam dziś straszne wzdęcia i brzuch mnie aż od tego boli, jestem padnięta i ogólnie mam jakiś kiepski dzień.
Witam nowe Mamy i do jutra mamuśki
Buziaki

reklama
Dziękuję Wam za porady odnośnie ćwiczeń i pozycji, aby kręgosłup nie bolał. Ja wysmarowałam się amolem i jak już powiedzmy mnie nie bolało skusiłam się, aby pójść... do kina.
Transcendencja (2014) - Filmweb (p.s. polecam film Transcendencja)

I to był mój błąd - 2 godziny kręcenia się na fotelu w kinie. Massakraa.
Jutro idę na basen, bo podobno jest wskazany na problemy z kręgosłupem :)

Jeśli chodzi o temat ciuchów ciążowych to na razie mam spodnie sportowe i nie czuje, aby brzuszek rósł :)

Hej kobietki :-)

Leżę juz w łóżku,ale korci mnie chociaż napisać kilka zdań ;-) Jutro w pracy czeka mnie rozmowa, bo muszę im w końcu powiedzieć,że jestem w ciąży. Stresuje się bardzo. W styczniu wróciłam z macierzyńskiego i trochę obawiam się reakcji. Dlatego nieśmiało proszę o kciuki. Jakoś raźniej mi będzie wiedząc,że ktoś je za mnie trzyma :-)

Tak piszecie o tych ubraniach ciążowych....ja chyba nie będę kupować nic. W I i II ciąży kupiłam dużo. Wydałam sporo, a i tak w sumie mało się przydało. Teraz tamte ciuchy są dużo za duże ( nawet na 9 miesiąc) i lezakuja na strychu. W III ciąży nie kupowałam nic. Dresy, legginsy i elastyczne tuniki i bluzki wystarczyły. Do tego ciepły sweter i bluzy ( u nas zima łaskawa). Man nadzieję że się i tym razem obejdzie bez ciążowek ;-) A w h&m nigdy nic ciekawego nie znalazłam z odzieży dla kobiet w ciąży za to uwielbiam kupować tam ubrania dla dzieci :-)

Na razie tyle,bo oczy mi się zamykają. Jutro pewnie odezwę się z autobusu. Spokojnej nocy wszystkim życzę :-)

Zapomniałam....witam wszystkie nowe ciężaróweczki :-) Fajnie,że jest nas juz tyle!

Kama i pytanie mam do Ciebie. Powiedz, jakie wartości cukru po jedzeniu u Ciebie lekarze uważają za normalne?
Tzn przy jakiej granicy po posiłku zaczyna się problem? Pytam z ciekawości,bo ja mam 2 lekarzy i każdy gada co innego :/

Witam od nowa kiebelek daje mi sie we w znaki ehhh... zafundowałam sobie sałatkę grecka i wrocila spoworotem. Tak wiec wiecej ubrań nie kupuje bo znów kg gubic będę w srode doktorek ale tylko poskierowanie na usg 12 tyg.. Wyjeżdżamy na 3 dni do Byron Bay polecam jesli ktos kiedys wybierze sie w te strony. MILEGO DNIA:)

Witam was mamusie na bol głowy najlepsza kawa miałam ostatnio czeste migreny neurolog nic nie moze mi przepisac naszczescie kawa ponogla. Jesli chodzi o zakupy wczoraj probowalam kupic sobie biustonosz i 65i bylo na mnie za male musze poszukac jakiegos innego sklepu z biustonoszami ciążowymi. Jutro mam wizyte u gin zaczynam dziś 11 tydzien i zastanawiam sie czy jutro wykona mi usg.

Czesc dziewczyny :)
Magda łączę się z bólu, ja jutro idę na rozmowę o umowę na etat i też nie wiem, czego się spodziewać :(
A teraz czekam w kolejce na morfologie oO zejdę tu zaraz ;(

reklama
Witam :-)

Miłego dnia dziewczyny!

Mijenka powodzenia kochana! Będę mocno kciuki trzymać. Najgorsze,że to taka dobra nowina,a człowiek się tak stresuje :/

Do góry