reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Amolem jak najbardziej a co do lezenia to nie za bardzo lepiej usiasc w sadzie skrzyznym i z wyciagnietymi rękoma sie klaniac do przodu wtedy powinno wszystko wskoczyc na swoje miejsce :)

reklama
Witajcie :) Ja od dwóch dni zajadam się truskawkami.
Coś mnie połamało w dolnej części kręgosłupa (kość ogonowa i kręgi poniżej krzyża).
Smarujecie plecy jakąś maścią? Zastanawiam się nad amolem.
Lepiej leżeć czy jakieś ćwiczenia rozciągające zastosować?

Bardzo mozliwe ze masz rwe kulszowa ja mialam ostatnio do tego stopnia ze plakalam jak chodzilam...
Znajdz na necie cwiczenia na rwe kulszowa, jak nie boli bardzo to yoga dla ciezarnych i chlodne oklady. Zadnych masci stosowac nie mozna.
Jak bardzo boli to chyba apap mozesz wziasc ale to skonsultuj jeszcze wiem ze u mnie klase A bezpieczenstwa dla kobiet w ciazy ma Tylenol

Pozycja wygodna do odpoczywania przynosi ulge z chlodnym okladem pod plecami

Sorry ze post pod postem ale nie moge dodac foto w edycji
ImageUploadedByForum BabyBoom1399717279.775861.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399717279.775861.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399717279.775861.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 38
Czarna dokładnie o takiej pozycji kiedyś Wam pisałam. Ta pozycja idealnie odciazy kręgosłup i w żadnym przypadku nie zaszkodzi. Ćwiczenia zaś mogą,więc lepiej uważać ;-)

Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są ;)
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych już maluszków.
7-8 msc ciąży jest najlepszym okresem na takie zdjęcia :-)
jest to też dobry czas na rezerwacje terminów sesji niemowlęcych, gdyż takie maluszki najlepiej wyglądają na zdjęciach kiedy jeszcze większość swojego czasu przesypiają tj. od 5-14 dnia życia :)

Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona-Kielerz-Fotografia/512564335507806

Każda sesja może być również prezentem dla nowo narodzonego dziecka,
a zdjęcia pamiątką dla dziadków czy chrzestnych.

Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie. :-D
Pozdrawiam

Witajcie!

magda uk - jem na pewno więcej niż przed ciążą. Po prostu po ok. 3h robię się głodna (po obiedzie dłużej wytrzymam:) ). Ogólnie to nie zapycham się śmieciowym jedzeniem, ale co chwile mam ochotę na konkrety i pizze lub fast food - staram się nie poddawać za bardzo i często nie jem tego.

ewelinka - ja biorę euthyrox 25. Idę w przyszłym tyg. na badania tsh i ft4. Nie wiem czy dobrze myślę, ale nie wezmę w ten dzień przed badaniem leku.

kontra - mi też waga nie poszła do góry (może 1kg). Ale z tą pizzą i apetytem to masakra jest, hehe.

A ja dziś znów mam "wolne" od synka. Teście zabrali go w południe i oddadzą wieczorkiem. Oczywiście sporo mam rzeczy do porobienia w domu. Właśnie gotuję krupnik, później trzeba trochę chatę ogarnąć, poprasować. a jutro idziemy na komunię.

Miłego dnia:)

ja ruchy za każdym razem ok. 17 tyg. czuła, kładłam się na wznak i jak mały obcy było widać :) nóżki prostowało

reklama
jaka senna jestem, masakra...sprzątanie tak mnie wymęczyło jak nie wiem...najchętniej to położyłabym się chociaż na godzinkę, a tu obiad trzeba gotować...

Do góry