reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ale macie produkcje postow, nie do ogarniecia. Ale udalo.sie - nadrobilam. Pytala ktoras jak.zalozyc grupe, ja wiem ale.z.telefonu przy tak slabym necie bedzie ciezko niestety wiec albo Jagoda albo ja zaloze w niedziele jak wroce do domu. Witam nowe mamy, jak patrze na niektore suwaczki to zazdroszcze ze u Was juz 10-11 tydzien leci.
Co do ruchow to ja czulam w kazdej ciazy w okolicach 19 tyg ale od 12 aby sie nie stresowac sluchalam serduszka detektorem tetna plodu. Teraz tez kupie ale dopiero po 12 tc.
Spodnie.tez mnie.w.brzuch uwieraja ale pewniez przejedzenia bo ja co chwile mam na cos apetyt. Wlasnie na kolacje zjadlam 3 plastry sera zoltego 2 kawalki sera plesniowego, 2 ogorki, jednego pomidora a teraz podjadam winogrona. Dobrze ze ja pieczywa prawie nie jem to moze nie przybedzie mi znowu 25 kg

Ewelinka super :)

Ja w 1 ciazy nie martwilam sie o zadne wyniki glukoza beta? Robilam i wiedzialam ze ma byc dobrze i koniec a teraz przezywam jak stonka wykopki hehe

Doris ja mialam cos do sluchania serducha ale szczerze nie dzialalo :p nawet w pozniejszych tygodniach

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciazy poczulam ruchy pod koniec 20 tyg,

Ide spac maminki, o 4 wstaje a o 5 wyjezdzam. Juz tesknie za wami... ale bardziej bede tesknic za moim misiem... nie lubie gdzies jechac bez niego :(
Do niedzieli dziewuszki

Buzka :)

Jagoda - przez Ciebie zryczałam się aż mąż przyszedł pytać co mi jest :) teraz byle co powoduje u mnie wzruszenie ;)

Z tym serem plesniowym to jest tak ze jest owszem zakazany ale tylko taki ktory jest zrobiony z mleka NIEPASTERYZOWANEGO. w PL rzadko ktory ser plesniowy jest z takiego mleka, bo po prostu bylby drogi bardzo. Nie wolno jesc serow z Francji plesniowych i brie, bo one sa z takiego mleka wytwarzane. Ja do tej pory nie spotkalam sie z takim z tych naszych popularnych marek serowych - wszystkie sa z mleka pasteryzowanego. :-)

reklama
Dziewczyny, ale się objadłam...Tak piszecie ciągle o przepisach i jedzeniu, że miałam smaka i zamówiliśmy z mężem pizze. Brzuch mi wywaliło na maxa... Jak ja będę tyle jadła to nie wiem jak będę wyglądała w grudniu:p

cypryda - trzymaj się i wracaj szybko:) Dasz rade bez miśka. Ja też nie lubię rozstawać się na dłużej z synkiem.

Miłego wieczorku i do jutra!

Do góry