reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Kiraa brak mi słów:-( łzy popłynęły...nie rozumiem....przykro mi tak strasznie. Trzymaj się kochana i nie trać nadziei. Mam nadzieję,że jednak diagnoza lekarza nie była trafna. Na prawdę strasznie mi przykro...

reklama
Kiraa strasznie mi przykro... tak boli w srodku jak czytam takie rzeczy... nie wiem ile masz lat, ale zegar biologiczny teraz sie tak przesunal, ze dziwi mnie diagnoza gina. 25 lat temu moja mama urodzila moja siostre w wieku 41 lat, zdrowa, madra dzis kobieta. Ogladalam program o dzieciach urodzonych za pomoca invitro u kobiet juz po menopauzie... wiec nadzieja jest. Ja majac synka niepelnosprawnego wyznaje taka zasade Nadzieja umiera ustatnia. Gdybym sluchala tak bardzo lekarzy moj synek juz by dawno nie chodzil tylko jezdzil w wozku.., a potrafi jeszcze nawet pobiec kilka metrow... :)

Trzymaj sie kochana. Wierze, ze znajdziesz swoja droge w zyciu, ktora da Ci szczescie.

Acha... my juz skladalismy dokumenty w celu adopcji dziecka i zaszlam w ciaze... jednak nadal marze o adppcji. To tez jest jakas droga...
Bede czesto myslala o Tobie i k8libby :)

Ostatnia edycja:
Kiraa- nie wierzę w to co czytam. Tak bardzo Ci Współczuję Kochana. Dlaczego los tak traktuje? To strasznie niesprawiedliwe. Kochana życzę Ci dużo siły. Tak jak Dziewczyny piszą masz wspaniałego synka i Męża, a ja myślę, że za jakiś czas odezwiesz się do nas oznajmić, że zobaczyłaś dwie kreseczki na teście ciążowym. Tulę mocno Kochana i bardzo Cię wspieram!

Cypryda-
ja również obudziłam się punkt 5. i jestem mega wyspana, mogłabym góry przenosić. Szkoda tylko, że ta energia tak szybko ulatuje mi w ciągu dnia i już wczesnym popołudniem jestem dętka totalna.

Ostatnia edycja:
Kiraa - Kochana wiem że żadne słowa nie przyniosą ukojenia, a ból który rozdziera Twoje serce jest teraz przeogromny, ale masz dla kogo żyć i to doda Ci siły tak bardzo teraz potrzebnej. Czas nie leczy tych ran ale uwierz uczy z nimi żyć... Masz teraz w niebie Anioleczka który czuwać będzie nad całą wasza rodzina, tak o tym myśl... Mówi Ci to druga aniołkowa mama.
Buziakuje mocno :*

Kiraa przytulam

na zaparcia najlepsze suszone śliwki

a ja schizuje na tą pozamaciczna ten bark juz mnie tak czasami boli, że nie do wytrzymania szczególnie w nocy jak chce się przekręcić, informację w internecie są tak zdawkowe i bardzo ogólne, że już sama nie wiem. Innych objawów nie mam tylko ten bark nieszczęsny. Schizuję dodatkowo bo jeśli to pozamaciczna i coś sie stanie to stracę jajowód a mam tylko jeden jajnik i marzenia o dziecku prysną, nie tylko tym ale każdym następnym:-(

Kira - wyrazy współczucia, nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać. moze nie ma co sie załamywać i słuchać opinii jednego lekarza. Moze jest jeszzce szansa. Ważne ze masz dla kogo żyć i być silna.
3maj sie i Powodzenia!

reklama
Kira strasznie mi Przykro:(:(:( Jak to czytam to aż serduszko mi się ściska. Teraz trzeba się trzymać i być dobrej myśli .Wiem że to trudno się z tym pogodzić. 3mam kciuki ,aby wszystko się ułożyło jak trzeba:*:*:*

Do góry